Haberler

Adı Galatasaray ile anılan Osayi-Samuel, iddialara son noktayı koydu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz kontratı yenilenmeyen Bright Osayi-Samuel için Galatasaray iddiaları gündeme gelmişti. Nijeryalı sağ bek, sosyal medya hesabından cevap niteliğinde bir paylaşım yaparak iddialara son noktayı koydu.

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen ve sezon sonunda sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel, adının Galatasaray ile anılmasının ardından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

OSAYI'DEN GALATASARAY İDDİALARINA YANIT

Osayi-Samuel, Instagram hesabından siyah-beyaz bir fotoğrafını paylaşarak "sus işareti yapan yüz" emojisi ve sarı-Lacivert kalpleri not olarak düştü. Bu paylaşım, 26 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'de kalacağına yoruldu. Fenerbahçeli taraftarlar, Nijeryalı yıldızın paylaşımına kısa sürede büyük ilgi gösterdi.

İşte o paylaşım;

Adı Galatasaray ile anılan Osayi-Samuel, iddialara son noktayı koydu

FENERBAHÇE KARİYERİ

Bright Osayi-Samuel, 2020-21 sezonunun ocak ayında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi QPR'den transfer edildi. 26 yaşındaki futbolcu, sarı Lacivertli takımla çıktığı 145 resmi maçta 7 kez gol sevinci yaşadı ve 14 asist yaptı. Nijeryalı sağ bek, bu sezon ise sakatlık ve ceza nedeniyle 12 remi maçın sadece 6'sında oynayabildi. Osayi-Samuel'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Medya Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title