Haberler

Afyonkarahisar Belediyespor'dan Bir Galibiyet Bir Mağlubiyet

Abone Ol

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü voleybol ve basketbol takımları hafta sonu oynadığı müsabakalarda bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldı.
Cumartesi günü Ankara Ormansporla karşılaşan basketbol takımı iyi oynadıkları mücadeleden 79-70 mağlup...

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü voleybol ve basketbol takımları hafta sonu oynadığı müsabakalarda bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldı.

Cumartesi günü Ankara Ormansporla karşılaşan basketbol takımı iyi oynadıkları mücadeleden 79-70 mağlup ayrıldı. Pazar günü Nevşehir Kapadokyaspor ile oynayan voleybol takımı ise maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmayarak ilk seti 25-11, ikinci seti ise 25-16 önde tamamladı. Üstünlüğünü son sette de sürdüren takım son seti 25-21 önde tamamlayarak 3-0'lık galibiyet elde etti.

Hafta sonu oynanan her iki müsabakayı da takip eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban sporculara destek oldu. Başkan Çoban'ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Meclis Üyeleri, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğa sporcuları yalnız bırakmadılar. Önümüzdeki hafta sonu basketbol takımının gurubun güçlü takımlarından Antalya Kepez'e, voleybol takımının ise Adana'na ya giderek Adana Voleybol'a konuk olacağı öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burhanettin Çoban Nevşehir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title