Haberler

Afyonkarahisar Valisi Meryem Betül Çavdar'ı Kabul Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda olimpiyat 3. olan Milli Para Taekwondo sporcusu Meryem Betül Çavdar'ı makamında kabul etti. Çavdar, Vali Yiğitbaşı'na teşekkür ederek, spor ve çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Vali Yiğitbaşı da; 'Ülkemizi başarıyla temsil eden ve şehrimize büyük gurur yaşatan sporcumuz Meryem Betül Çavdar'ı, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyorum' dedi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda olimpiyat 3. olan Milli Para Taekwondo sporcusu Meryem Betül Çavdar'ı makamında kabul etti.

Çavdar, Vali Yiğitbaşı'na teşekkür ederek, spor ve çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Vali Yiğitbaşı da; "Ülkemizi başarıyla temsil eden ve şehrimize büyük gurur yaşatan sporcumuz Meryem Betül Çavdar'ı, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kübra Güran Yiğitbaşı Meryem Betül Güncel Paris Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title