Haberler

Ahmet Çakar'dan bomba derbi tahmini: İlk golü Galatasaray atar ama...

Güncelleme:
Abone Ol

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Çakar, derbinin ilk golünün Galatasaray'dan geleceğini ancak mücadelenin berabere sonuçlanacağını öne sürdü.

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kadıköy'de oynanacak derbi hakkında dikkat çeken derbi tahmin yaptı.

"BERABERE BİTER"

Ahmet Çakar derbiye dair yaptığı yorumda, "Bence derbinin ilk golünü Galatasaray atar ama müsabaka da berabere biter" sözlerini kullanarak tahminde bulundu.

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği zorlu karşılaşma 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Ahmet Çakar Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

selçuk gündoğdu:

3-1 FENER ALIR SENDE BU FALCILIĞINA SON VERİRİSN İNŞALLAH

Yanıtla10579
Sinan Bulduk:

Ahmet Çakar’a sanki müneccim çakmış..

Yanıtla844
Tandogan Dogan:

su adamda muhatap aliniyorsa..pes dogrusu

Yanıtla330
Ergün Eroglu:

Herzaman ki gibi atmış atmada adam birinci sonra tutmayınca kuyruğunu sıkıştırıp sus pus oturuyor meydan senin Çakar iyi atmalar ????

Yanıtla48
Hayri:

siz bu çakar ın yancısımısın böyle sıradan gak guk dediklerini bir haber değeri varmış gibi buraya taşıyosunuz bende diyorum fener atacak malup olacak nooldu şimdi

Yanıtla111
metinmert06:

fenerin bu maçı kazanmak.sansi 0

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title