Haberler

Ahmet Çakar'dan canlı yayında yıldız futbolcu için ağza alınmayacak sözler: Lan ne yapıyor bu!

Güncelleme:
Abone Ol

Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın yıldızı Valentin Rosier'i Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sert eleştirdi. Ünlü yorumcu canlı yayında yaptığı değerlendirmede, "Rosier bir ahlaksızdır. Rosier bir utanmazdır ve Rosier, Beşiktaş düşmanıdır. 90+5'te edep yerini tutup hakemin yanında rakibine göstermek ne demek! 'Lan ne yapıyor bu' dedim." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Rosier'in gördüğü kırmızı kart gündeme otururken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında Fransız futbolcu ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"ROSIER BİR UTANMAZDIR"

Ahmet Çakar yaptığı yorumda, "Utanmaz adam. Rosier bir ahlaksızdır. Rosier bir utanmazdır ve Rosier, Beşiktaş düşmanıdır. 90+5'te edep yerini tutup hakemin yanında rakibine göstermek ne demek! 'Lan ne yapıyor bu' dedim." ifadelerini kullandı.

"KULÜBÜNÜZDE BİR TANE AHLAKSIZ VAR"

Çakar değerlendirmesinin devamında ise, "Sayın Ahmet Nur Çebi, kulübünüzde bir tane ahlaksız var. Diyeceksiniz ki 'Benim futbolcuma kimse ahlaksız diyemez', ben diyorum kardeşim. Edep yerini rakip oyuncuya gösteren adam ahlaksızdır." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Valentin Rosier Kayserispor Ahmet Çakar Beşiktaş Sözler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Hamit Gündoğdu:

Sizin milyonlarca izleyici televizyon seyrederken aklak dışı hareketlerin yanında devede kulak kalır. Eee o kadar yabancı doldurulursa takımlara ve onlarda normal olan vede bizde ahlaksızlık olan hareketleri bol bol görürüz.

Yanıtla4526
Hayri :

bunlar dikkat edin her hafta bir şamata yapıp medyaya düşmek istiyor olay programın devamı maaşlar yatsın nasıl olsa kolay kolay ceza çıkmıyor bu kanala artı kaybedeceği bir şeyi kalmayan insanlardan uzak durucan her şeyi yapar

Yanıtla61
sade vatandaş:

ülke gündemini bu çeşit konuların ve insanların meşgul etmesinden hicap duyuyorum

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title