Haberler

Immobile-Manaj pozisyonunu canlandıran Ahmet Çakar, Ertem Şener'e tokat attı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü spor yorumcuları Ahmet Çakar ve Ertem Şener, tartışma konusu olan Immobile-Manaj pozisyonunu canlı yayında canlandırdı. Çakar'ın, Şener'in ensesine tokat atması futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. 1 maçı UEFA Avrupa Ligi'ndeki play-off turu rövanş karşılaşması nedeniyle ertelenen siyah-beyazlılar, ligde 3'te 3 yaparak puanını 9'a yükseltti.

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Siyah-beyazlıların golcüsü Ciro Immobile, maçın başında konuk takımın yıldızı Rey Manaj ile tartıştı. İtalyan yıldız, Manaj'a yaptığı müdahale nedeniyle sarı kart gördü. Bu pozisyon kırmızı kart tartışmalarını da beraberinde getirdi.

ÇAKAR'DAN ŞENER'E TOKAT

Ünlü yorumcular Ahmet Çakar ve Ertem Şener, tartışma konusu olan Immobile-Manaj pozisyonunu yeniden canlandırdı. Çakar'ın, canlı yayında Şener'in ensesine tokat atması futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Ahmet Çakar Ahmet Çakar Ertem Şener Ertem Şener Sivasspor Beyaz Tv Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Ugur Cicek:

zaten futbol programı olarak izlemiyoruzki tokat filan basit şeyler

Yanıtla3160
Berkant Tezcan:

Tamamen sow programı izlemeye gerek yok.

Yanıtla11117
mühendis:

Futbol programı olsa izlemeye gerek var yani. Bunu izlemek daha mantıklı digerlerini izlemekten. En azından gereksiz futbol için çok ciddiymiş gibi takılmıyorlar.

21
pusatalfa:

sirkin soytarıları geldi aklıma

Yanıtla278
Altay Bozkurt:

bu KOMEDI PROGRAMINI izleyen varmi ?

Yanıtla161
Harun EROĞLU:

Bu program spor değil şov amaçlı bir program. Oyuncuları da gayet iyi rol yapıyorlar ve gündeme geliyorlar. Amaçları zaten bu. Yani ciddiye alınacak bir program değil, vaktinizi öldürmeyin

Yanıtla342
Selim Güler:

Buda tam abartmis sikebahcenin maskot zamanin maalesef hakemiydi.Türk futbolu zaten bu tip tarafli hakemler yüzünden ilerlemiyor

Yanıtla1114
Hüseyin Kayar:

Televole ye güncelleme geldi

Yanıtla121
MUSTAFA ALİ_5635:

RESMEN KOMEDİ PROGRAMI ZATEN................

Yanıtla113
Rzy Soft:

Bu kanal Jeliboncunun oğlu olmasaydı. Bu program net bir şekilde kalıcı olarak kapatılmıştı.

Yanıtla110
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title