Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki çocuklarla yaz etkinliğinde buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet koruması altındaki çocuklarla Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen yaz etkinliği programında bir araya geldi. Göktaş, çocuklarla birlikte ok atma, halat çekme ve pamuk şeker yapma gibi etkinliklere katıldı. Ayrıca orta oyunu, kukla gösterisi ve Rafadan Tayfa sahne gösterilerini çocuklarla birlikte izledi.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki çocuklarla birlikte Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Çocuk Etkinliği Programına katıldı.

Bakan Göktaş, kuruluş bakımı altındaki çocuklarla birlikte etkinliklere katıldı. Bakan Göktaş, etkinlikler kapsamında çocuklarla birlikte ok attı, pamuk şeker yaptı. Halat çekme oyununa katılan Bakan Göktaş, orta oyunu, kukla gösterisi ve Rafadan Tayfa sahne gösterilerini çocuklarla birlikte izledi. Bakan Göktaş, etkinlik boyunca keyifli anlar geçiren çocuklara eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mahinur Özdemir Göktaş Rafadan Tayfa Türkiye Aile Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title