Haberler

AK Partili Başkan, Beşiktaşlı yöneticiye küfür etti iddiası: Tekmeler yumruklar havada uçuştu

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş-Bahçelievler Belediyesi voleybol maçı öncesinde tekmeli yumruklu kavga çıktı. Trübünlerde kısa sürede büyüyen kavganın AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın Beşiktaşlı yöneticilere küfür etmesiyle başladığı iddia edildi. Olay anına ilişkin görüntülerde Başkan Bahadır'ın korumalarının tribündeki yönetici ve taraftarları darp ettiği görüldü.

BJK Fibabanka Spor Kompleksi'nde, Sultanlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ile Bahçelievler Belediyesi karşı karşıya geldi. Maç öncesinde tribünlerde ortalık karıştı, tekmeler yumruklar havada uçuştu.

BAŞKAN BAHADIR'IN EKREM KOÇOĞLU'NA KÜFÜR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Maç öncesi trübünlerin karışmasına neden olan olayın, AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın Beşiktaş yöneticisi Ekrem Koçoğlu'na küfür ettiği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, kavgada Başkan Bahadır'ın korumalarının siyah-beyazlı yönetici ve taraftarlarla yumruklaştığı görüldü.

OLAYLARIN ARDINDAN BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Siyah beyazlıların "Kulübümüzden Zorunlu Açıklama" başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Spor salonlarında zorbalık, kibir ve küfre yer yok! Beşiktaş Kadın Voleybol Takımımız ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde salona gelen Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarının saldırgan, sportmenliğe yakışmayan tutumunu şiddetle kınıyoruz. Salona girer girmez protokol tribününde büyük bir kibirle kendisinin neden kapıda karşılanmadığını sorgulayan, ardından tahrik edici ve tehditkar tavırlarıyla yöneticilerimize gösterdiği kaba davranışlarla ortamı geren, küfür eden, korumalarının müdahalesi neticesinde yöneticilerimizin yaralanmasına neden olan Bahçelievler Belediye Başkanı ve korumalarını kınıyoruz. Ne yazık ki kadın ve çocukların izleyici olarak bulunduğu bir ortamda bu hoyrat davranışlarıyla spor etik ve ahlakından uzaklaşmışlardır. Yaşattıkları kaos nedeniyle maçın yaklaşık 40 dakika duraklamasına neden olmuşlardır. Hiçbir şekilde spor sahalarında küfür, zorbalık ve hakarete yer yoktur. Yaşanan saldırıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu'na gerekli şikayeti yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla, Beşiktaş JK

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Bahadır Bahçelievler Beşiktaş 3-sayfa Şiddet Kavga Spor Şiddet 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Savas Ozturk:

Akp ve zihniyeti yine şaşırtmıyor

Yanıtla26138
sinan çayırcı:

Sen de şaşırtmıyorsun savaş . Annen de şaşırtmıyor .

00
Savas Ozturk:

Al işte akpliler şaşırtmıyor geçenlerdede akpli gençlik kolları başkanı kadına yumruk atmıştı hepsi aynı bunların

Yanıtla22122
rap düelloları:

Oe her yerde aynıdır, tıpkı senin gibi.

00
Birşey demedimki:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar olup burası Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bunlar normal manzaralar... Avrupa bizi kıskanıyor :-)

Yanıtla769
Şahin Ali TURAN:

Hakan Bahadır, yüzüne tokat atsan küfür etmeyecek karakterde düzgün biridir, vardır arka planda başka hesaplar. Ülkemizi her platformda kaosa sürüklemek isteyenler var, aman dikkat. Örnek mi; Ali Koç, güya hayyvanseverlerin noksanlığı, sosyal medyada üflenen yalanlar vs. Aman dikkat, bu kaosun kazananı olmaz

Yanıtla637
sinan çayırcı:

Hakan Bahadır biz seni adam sanmıştık . Kendi ayağına sıkmakta en öndesin . Doldurdun belediyeye Gümüşhane Bayburtluları vallahi midemizi bulandırıyorsun.

Yanıtla751
Erkan Dag:

Beşiktaş yöneticileri çok çirkef her maçta ortamı geriyorlar şimdide kendilerini haklı gösterecekler tinerci grubu

Yanıtla441
Ahıskalı Türk:

Serhan bu belediye başkanı görevden alınmalı ve yargılanmalı. Tabi adalet varsa bu mümkün, adalet olmadığı için bir b.k yok.

Yanıtla124
hüseyin cesur:

yine akp yine kaos , ulkeyi sattiklari yetmezmis gibi iç karışıklık icindeler

Yanıtla412
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title