Haberler

Alex de Souza, Fluminense Forması Giyen Pedro'yu Fenerbahçe'ye Önerdi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Fluminense'de 37 maçta 12 gol atan forvet oyuncusu Pedro'yu sarı-lacivertli takıma önerdi.

Başkan Ali Koç, eski oyuncuları Alex de Souza, Fabio Luciano ve Deivid de Souza'nın kendileri için ülkeleri Brezilya'da oyuncu taraması yaptığını açıklamıştı. İlk önerinin Alex'ten geldiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin efsane ismi, eski kulübüne Pedro Guilherme Abreu dos Santos'un yakından izlenmesini tavsiye etti. 21 yaşındaki forvet Fluminense forması giyiyor.

Alex de Souza, Fluminense Forması Giyen Pedro'yu Fenerbahçe'ye Önerdi

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Pedro, Brezilya'da geçtiğimiz sezon ligde 37 maçta 12 gol atıp, 2 asist yaptı. 9 Copa Sudamericana mücadelesinde de 3 kez fileleri havalandırdı. Alex'in tavsiyesinin ardından Fenerbahçe'nin, genç forvet için Brezilya'ya gözlemci göndereceği öğrenildi. Sambacılar'da lig 28 Nisan'da başlayacak. Pedro'nun tahmini piyasa değeri 6 milyon euro civarında.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pedro Rodriguez Ledesma Fluminense Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

ksk li mesut:

bu alex de fazla olmaya başladı. hayır sen kimsin de zaten düşmekte olan bir takımın iç işlerine karışıyorsun. takımdaki sıfatın ve görevin nedir veya oynarken kaç kupa kazandırdın da bu kadar konuşma yetkisine sahip sanıyorsun kendini sayın kel?

Yanıtla273
FB Lİ SERAT:

BAŞKAN ONDAN RİCA ETTİ. YETKİYİ BAŞKAN VERİYOR?

010
KRALEX:

Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu2004/05: Fenerbahçe2006/07: Fenerbahçe2010/11: FenerbahçeTFF Süper Kupa Şampiyonluğu2007: Fenerbahçe2009: FenerbahçeTürkiye Kupası Şampiyonluğu2011/12: Fenerbahçe -2007/2008 Sezonu Şampiyonlar ligi çeyrek finali.

06
4.murad:

sen kimsin mesut uza buradan ne kadar kaliteli biri olduğunu yazılarından belli sen çeğrek Alex edermisin acaba soytarı

06
.:

adam hem galatasaray a hem kendi camiasına düşman. yazık kafayı yemiş. he deyin geçin.

01
DD:

Alex zamanında deived i de önermişti bu adam biliyor bu işi direk alın

Yanıtla19
king:

alex keşke musluman olsa. . .

Yanıtla18
KSK Lİ MESUT:

Ben Bir Embesil Ve Özürlüyüm

Yanıtla03
Adınızı Yazın:

bunlar alıyor topcuyu parasını millet ödüyor

Yanıtla12
Bilirkişi:

Tamam belki iyidir ama istatistikler standardın altında kalıyor. 37 maç 12 gol 5 ile oynayan bir forvet. fenerbahçeye gelince bu adamın oranı dahada düşecektir. çünkü fenerbahçede forvet oyuncusuna pozisyon yaratma ceza sahasına girme sorunu var. Oynadığı yerde de ne seviyede bir takım oyunu var bilmiyorum ama Fenerbahçe''deki oyun sıkıntısı kadar büyük değildir.

Yanıtla02
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title