Haberler

Alex ilk galibiyetini aldı! Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in 3. haftasında Alex'in antrenörlüğünü yaptığı Antalyaspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Hatayspor'u 3-2 yendi. Bu sonuçla Antalyaspor, ilk galibiyetini alarak puanını 4'e çıkardı. Hatayspor ise 2-0'lık avantajını koruyamayarak 1 puanda kaldı.

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, evinde Hatayspor'u konuk etti. Corendon Airlines Park'ta 5 gole sahne olan maçta kazanan 3-2'lik skorla Antalyaspor oldu.

ANTALYASPOR'DAN ŞAHANE GERİ DÖNÜŞ

Sahasında 2-0'dan dönen Antalyaspor'un gollerini; 60. dakikada Kelven, 66. dakikada Djenepo ve 90+4. dakikada penaltıdan Samudio attı. Hatayspor'un iki sayısını 26 (penaltı) ve 32'de Strandberg attı.

ALEX İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bu sonucun ardından Antalyaspor, ilk galibiyetini alarak puanını 4'e çıkardı. 2-0'lık avantajını koruyamayan Hatayspor 1 puanda kaldı. Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor ise Mersin'de Samsunspor'u misafir edecek.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Alex De Souza Antalyaspor Antalyaspor Hatayspor Hatayspor Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

slim shady:

hakem hatay 'ı yakmasa bu sonuç olmazdı!

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title