Haberler

Alex'in kalemini kıran Antalyaspor yönetimi, yerine Fenerbahçe'nin eski hocasını getiriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Alex de Souza ile 9 maçta sadece 2 galibiyet alan Antalyaspor, 5 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Alex'in kredisinin bitmesinin ardından harekete geçen kulüp yönetimi, Emre Belözoğlu ile teknik direktörlük görüşmelerine başladı. Daha önce Fenerbahçe RAMS Başakşehir ve Ankaragücü'nü çalıştıran Belözoğlu'nun, Antalyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Süper Lig ekibi Antalyaspor, sezon başında büyük umutlarla sözleşme imzaladığı teknik direktör Alex de Souza ile yollarını ayımayı planlıyor.

SADECE 2 MAÇ KAZANABİLDİ

Futbolculuğu ile akıllara kazınan Alex de Souza, teknik direktörlüğünü üstlendiği Antalyaspor ile çıktığı 9 maçta yalnızca 2 galibiyet alırken, 5 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

EMRE BELÖZOĞLU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Antalyaspor da son olarak Galatasaray maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Alex de Souza ile yolları ayırma kararı aldı. Kulüp yönetimi, teknik direktör olarak Ankaragücü Fenerbahçe ve RAMS Başakşehir'i de çalıştıran Emre Belözoğlu ile görüşmelere başladı ve olumlu yanıt aldı. Belözoğlu ile iki yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Emre Belözoğlu Emre Belezoğlu Alex De Souza Alex De Souza Antalyaspor Antalyaspor Ankaragücü Fenerbahçe Fenerbahçe Başakşehir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

man over:

Türkiyedeki yöneticiler iyice kafayı yemişler.9 haftada hocamı değiştirilir.Sanki şampiyonluğa oynuyorlar.Bundan önceki yıllar ile aynı başlangıcı yapmış. En çok iyi olsaydı ankaragücünü kümeye oynatmazdı.

Yanıtla781
Seydo:

Ankaragücü’nü küme düşürdü, şimdi bunları da düşürür.

Yanıtla573
İlker Taş:

Alex niye gidiyo ki?

Yanıtla649
Emrehan Ozgen:

Anlaşılan Antalya Fenerin bahçesi oldu. İndir paraları, Fener’in şampiyonluğu için yol aç. Yapamadın mı… git, yenisi gelsin. Antalya’yı düşünen mi var.

Yanıtla2918
Emre Yiğit:

Antalyaspor sen kaç sezondur 9 haftada aynı başlıyorsun sezona yani bu Alex'in suçu mu

Yanıtla424
Hayri:

yılmaz vuralın takım çalıştırma rekorunu emre kırar

Yanıtla414
Evren Erol:

İsmail Kartal boşta onu getirin

Yanıtla112
Mevlüt Duman:

Adamın elinde sinirli değnek mi var.

Yanıtla16
Seko:

Al birini vur ötekine...

Yanıtla12
keynsham1 null:

kiroyum ama para bende diyor aga

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title