Haberler

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a Yakınlığıyla Bilinen Gazeteciyi FB TV'ye Çıkarmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Dün yapılan kongrede başkan seçilen Ali Koç, Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin'i FB TV'deki programına çıkarmadı.

Fenerbahçe'de dün yapılan seçimli kongrede başkan seçilen Ali Koç, kulüpten ilk kesiği yaptı.

Kongre sürecinde FB TV'nin yayın politikasından rahatsız olduğu bilinen yeni başkan, Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen gazeteci Alaattin Metin'in görevine son verdi. "Günaydın Fenerbahçe" adlı programda yorumlarda bulunan Alaattin Metin, bu sabahki programda yer almadı.

TARAFTARLAR SEVİNÇLE KARŞILADI

Fenerbahçeli taraftarlar, Metin'in programa çıkmamasını sosyal medya hesaplarında sevinçle karşıladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

köylü:

Koca kafa tüpçü ne yapacak şimdi en büyük danışmanı yuvadan uçtu.

Yanıtla25
Yav he he:

Şimdi Başkan Ali Koç yarın takım kötü performans gösterirse İstifa Ali Koç . Böyle değil midir hep . Gelirken havaalanlarında karşılanan futbolcular seçilen başkanlar bir zaman sonra kötü gidişat başlayınca yuhlamalar istifa sesleri Aziz Yıldırım gelirken de aynı değil miydi ?

Yanıtla14
CESUR YÜREK:

Oldumu şimdi sen küçük işlerle, uğraşıyorsun, adamların suçu günahı ne, sen büyük Fenerbahçenin başkanı oldun artık, unutmada, şımarmada, ufak tefek işlere başkasını görevlendirki, sana kötü gözle bakmasınlar.

Yanıtla31
Adınızı Yazın:

Alaatin METİN kendi çıkmamıştır.

Yanıtla40
gooolll:

valla tavsiyem aziziin hiç bir kalıntısını bırakma geri gelirse o senin kalıntını bırkmaz ali şende kurtaramaz seni başkan yıldırım cok tehlikeli adamdır

Yanıtla12
koçum benim:

helal ali bey köklerini kazı. . .

Yanıtla11
Dinazor kalmasın:

Bıraksalar ölene kadar orda kalırdı defolun gidin yaşlı dinazorlar servetinize servet kattınız genç beyinlere yer açılsın

Yanıtla02
adem:

şunu unutmayın başa gelen herkes sistemin adamı. sermayenin adamı. ali gider veli gelir. siz cebinizdeki parayı düşünün. boşverin koçu azizi

Yanıtla02
aziz gitti goç geldi:

İŞTE BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE FENERBAHÇE''NİN YENİ BAŞKANI ALİ KOÇ

Yanıtla02
griii:

eski ekip yaşlı zaten.

Yanıtla10
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title