Haberler

"Ali Koç ile canlı yayına çıkamaz" demişti! Acun ılıcalı, Aziz Yıldırım'a tuzak kurmuş

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin mevcut Başkanı Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, günler önce "Ali Koç Aziz Yıldırım ile canlı yayına çıksın ben bir şey bilmiyorum" dediği sözlerine açıklık getirdi. Kazanılan seçim sonrası kendisinin bunu bilerek yaptığını dile getiren Ilıcalı, "Aslında benim oradaki amacım sayın yıllarımı canlı yayına çıkarmaktı. Benim amacım sayın Yıldırım'ı tahrik ve teşvik ederek Ali Koç'la canlı yayına çıkartmaktı. Amacımızı ulaştığımız için çok mutluyuz" dedi.

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ve mevcut Başkan Ali Koç, seçimden bir gün önce Habertürk TV'deki canlı yayında karşı karşıya gelmişti. Ali Koç'un yönetim listesinde olan Acun Ilıcalı'nın ise günler önce Aziz Yıldırım hakkında yaptığı konuşma sosyal medyada tekrar gündem olmuştu. Ilıcalı o sözlerine açıklık getirdi.

"BEN ONU BİLEREK YAPTIM, AMACIMIZA ULAŞTIK"

Kazanılan seçim sonrası konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Sayın Aziz Yıldırım, başkanımızla yayına çıkarsa 'ben bir şey bilmiyorum' dedim.Her zamanki gibi her laftan başka bir şey çıkarmaya çalışanlar burdan da 'ben bir şey bilmiyorumu' almaya çalıştılar. Aslında benim oradaki amacım sayın yıllarımı canlı yayına çıkarmaktı. Benim amacım sayın Yıldırım'ı tahrik ve teşvik ederek Ali Koç'la canlı yayına çıkartmaktı. Amacımızı ulaştığımız için çok mutluyuz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan ve Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Aziz Yıldırım öyle bir tartışmaya giremez, konuşamaz. Aziz Yıldırım, Ali Koç ile karşılıklı canlı yayına çıksın. Ben, 'Hiçbir şey bilmiyorum' diyeceğim" demişti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Televizyon Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Tuzak Spor Televizyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

İsmail oruç :

Kendi ağzı ile tuzağa düşmüş her şeyden önce insan dürüst olmalı,ama nerde bunlar geçici menfaat için her yolu mubah görürler,bir şeyler kazandıklarını zannederler ama neler kaybettiklerinin farkında olmazlar mertlik ve dürüstlük en büyük erdemdir.

Yanıtla6287
Yeşil:

Kumpas kurması, Aziz başkanı doğruluyor. Alışkanlıklar unutulmuyor.

0102
Mehmet Gönül:

Çıktı da ne oldu aziz yıldırım konuştu aliciğim dinledi program boyunca baştan sona kadar aziz yıldırım hep konulara hakimdi

272
YalancıSavar:

Acun un sonu iyi değil benden söylemesi... Bu paranın kaynağı belli değil... 10 liralık reklam alıp 100 liralık Survivor masraf ettiği survovir ile İngiltereden takım alınmaz.

Yanıtla8231
SFs Karaca:

acun yurtdışı kanallarınada içerik satıyor ayrı içerik yapıyor

5912
Mehmetşah Çapar:

Küllüyen yalan rezil olduya şimdi üyle söylüyor

Yanıtla3210
MHSN SRC :

The Dansöz.

17
Sabahattin Yakar:

acun parayl nerde n buldu aclklasln

Yanıtla3164
Sedat Açıkgöz:

güzel kıvırmış

Yanıtla2158
Ahmet null:

Klasik fenerli tuzak katakülle ağzıyla diyor birde

Yanıtla19107
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title