Haberler

Ali Koç detayı çok konuşulur! Batshuayi'nin Galatasaray'a neden transfer olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi'nin transfer sebebi ortaya çıktı. Belçikalı futbolcunun, geçen sezon izin gününü milli takımdan arkadaşı Dries Mertens ile geçirdiği için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu durumu uyarmak istemesi üzerine olumsuz bir tepki verdiği ve bu durumun ayrılığın sinyallerini vermesine neden olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a transfer olan yıldız golcü Michy Batshuayi'nin sarı-kırmızılılara neden transfer olduğu ortaya çıktı.

ALİ KOÇ'TAN UYARI ALINCA ORTALIK KARIŞTI

Belçikalı futbolcunun, geçen sezon izin gününü milli takımdan yakın arkadaşı Dries Mertens ile geçirdiği için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu durumu uyarmak istemesi üzerine olumsuz bir tepki verdi. Bu durum, Batshuayi'nin ayrılığın sinyallerini vermesine neden oldu.

Ali Koç detayı çok konuşulur! Batshuayi'nin Galatasaray'a neden transfer olduğu ortaya çıktı

ERDEN TİMUR GÖREVİ BIRAKMADAN ÖNCE ANLAŞMIŞ

Erden Timur'un görevi bırakmadan önce Belçikalı golcüyle iletişime geçtiği ve Batshuayi'nin Galatasaray'dan aldığı teklifi tereddütsüz kabul ettiği belirtildi.

Ali Koç detayı çok konuşulur! Batshuayi'nin Galatasaray'a neden transfer olduğu ortaya çıktı

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Michy Batshuayi Michy Batshuayi Dries Mertens Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Barış O. B.:

Ali Koç gün geçmiyor ki Fenerbahçe'ye kaybettirmesin

Yanıtla52415
Kadir ordulu:

Ali KOC başkan GS şampiyon

Yanıtla61367
Eko cCc:

Nasıl kaçırdık bu adamı yaaa. Ah başkan ah!

Yanıtla33173
Mehmet Kupadin:

Bence abartiyosun bugun batman olsa nerde oynacakti en nesrymi kesecektin.2 gol atti diye abartmayin zaten bunlari yapan adam ama ilk 11 oyuncusu asla olamaz

299
Yavuz YILMAZ:

Ali koc un bir gsli oldugunu dusunuyoruz

Yanıtla24140
Abdullah Kaya:

Kimin kiminle izin yaptigi seni ne ilgilendirir

Yanıtla11119
NediyonDegisik:

Bak simdi Bu futbolcunun Ne ali koca ihtiyaci var ne Turk futboluna Hani hamit altintop diyordu ya Benim Turk Futboluna ihtiyacim yok. iste bu da ayni. paran ve yetenegin varsa kimseye muhtac degilsin.

Yanıtla8108
man over:

Cenk, batshuayiden daha iyi forvet.Sadece kullanmasını bileceksin. Ayrılığına gelirsek para için ayrıldı.Bunu başka yalan haberler ile güzellemeye gerek yoktur.

Yanıtla7232
Mehmet Vatandaş:

Beşiktaşta niye oynamadı bu futbol karakteri:))))

Yanıtla3660
Serdar Can:

Her topçu her takımda oynayamaz.. Yani uyum sorunu yaşamış BCK'de..

12
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title