Haberler

Ali Koç, İsmail Kartal'a haber yolladı: Sakın bunu yapma

Güncelleme:
Abone Ol

Derbide Galatasaray'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un eski teknik direktör İsmail Kartal'a bu sezon hiçbir takımla sözleşme imzalamamasını ve kendisinden haber beklemesini söylediği iddia edildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise iddiaların asılsız olduğuna yer verildi.

Süper Lig'in 6. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 yenilen Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

TARAFTARIN SABRI KALMADI

Jose Mourinho'nun performansının eleştirilmeye başlanması ve taraftarların Ali Koç'u istifaya davet etmeleri sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eski teknik direktörleri İsmail Kartal'a haber yolladığı iddia edildi.

"KİMSEYLE SÖZLEŞME İMZALAMA"

Ekol TV'de yer alan habere göre, "Ali Koç, İsmail Kartal'a 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama. Bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama' dedi.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA GELDİ

Konuyla ilgili sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada ise, "Ekol TV isimli televizyon kanalında Onur Yıldız isimli şahsın, 'duyum aldım' diyerek Başkanımız ile ilgili dile getirdiği iddialar, Başkanımızın eski teknik direktörümüz İsmail Kartal'a 'hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle' dediği sözleri tamamen yalandır. Kamuoyunun bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamasını rica ederiz" ifadeleri yer aldı.

Ali Koç, İsmail Kartal'a haber yolladı: Sakın bunu yapma

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Jose Mourinho İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Yasar Unal:

Aspargas bir haber olduğunu düşünüyorum. Gündeme uygun bir haber uydurmuşlar haberler com. da her zamanki gibi atlamış.

Yanıtla25225
Murat çıracı:

Keşke İsmail gelse bu morinhyo ile bir bok olmayacağı hazırlık maçlarından belliydi adam buraya egosu tatmin etmek ve paraları cebine indirmek için gelmiş. Ne taktik ne plan hiç bir şey yok YAZIK OLDU ISMAILE ADAM GIBI ADAMDI

Yanıtla21146
Köfteci Jardel:

Yazık oldu İsmail'e.. Aziz Yıldırım ortaya attı Morunhio ismini. 40 milyon euroluk kazık attı kulübe.

Yanıtla16133
Yorumların Efendisi:

Bir Fenerbahçe klasiği. Kartal'dan kurtulmak için Mourinho, Mourinho'dan kurtulmak için Kartal.

Yanıtla6117
M C:

kartalin yerine olsam gitmezdim!!

Yanıtla188
Hüseyin Kayar:

Bu haberi yapan buna inanıyor mu acaba?

Yanıtla1553
ismail athan:

marinho Türkiye futboluna bir hava getirdi marinho fenerbahçeden göderilirse ali koç fenerbahçeden kopsun çünkü yapabilecek birşey kalmadı tecrübesi bu kadar

Yanıtla643
Mahmut Şahin:

jose 40 milyon€€€????????????????

Yanıtla338
Sinan Bulduk:

compensation is downloading….

Yanıtla616
Erkan Arslan:

HAHAHAAA Fakat Esmaaaelin Azciiig Gafaaasi Agreey Hap Aldi Firrildagi Kuzucuk Alininin Arkasinda Beklemede Heran Sogaaaa Biliiir

Yanıtla107
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title