Haberler

Ali Koç'tan Dursun Özbek'in sözlerine jet hızında cevap: Cesaretiniz varsa canlı yayına gelin

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in gündeme dair yaptığı açıklamalara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan jet hızında cevap geldi. Kulübün sosyal medya hesabından çağrı yapan Koç, "Aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum." dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, MHK Başkanı Lale Orta'nın yayıncı kuruluş yorumcularına baskı yaptığı iddiası ve Fenerbahçe'nin mağduriyet yarattığına dair sert açıklamalarda bulundu. O açıklamalara Fenerbahçe cephesinden jet hızıyla yanıt geldi.

FENERBAHÇE'DEN JET HIZINDA YANIT

Yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek'e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum. Bu vesileyle kendinizi daha iyi ifade edeceğinizi düşünüyorum. Ali Y. Koç." denildi.

Ali Koç'tan Dursun Özbek'in sözlerine jet hızında cevap: Cesaretiniz varsa canlı yayına gelin

DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMA YAPMŞTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'yi hedef alarak yaptığı açıklamada, "Sahada maç oynanıyor, devre arasında açıklama yapılıyor! Maçı sahada kazanacağını iddia eden bir kulüp, neden devrede açıklama yapıyor? Baskı oluşturmak için açıklama yapıyorlar. 'Bizi sistem dışına itmek istiyorlar' diyorlar. Ama amaç kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapamak. Avrupa kupalarında maç bitiyor, hocaları Türk futbolunun değerini iki paralık etmek için demeç veriyor. Ülkemizin itibarını yok etmeye çalışıyor. herkes suskun, herkes dilini yutmuş! Kimse konuyla ilgili yorum yapmıyor!" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Dursun Özbek Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

happy:

Aziz Yıldırım'ı da bu şekilde TV TV diyerek yedin bitirdin,yeter artık başkan istfa et

Yanıtla823
Erkan Can :

Bir Galatasaray lı olarak sayın Ali Koç'u gerek taraftırını hukumete karşı savunması,gerekse başkanımıza olan şeffaf çağrıları sebebiyle tebrik ediyorum.

Yanıtla209
Ozgur Free:

ali koç açık ve net olarak yıllardır yaşadığı başarısızlıklarını örtbas etmek için her şeyi deniyor. Bu açık ve net bir şekilde ülke futbolunu kaosa sürüklüyor.

Yanıtla108
MHSN SRC :

Masa başı diye ağla sahanda 3 tane ye hala adaletten bahset.Sizdemi masa başında anlaştınızda 3 yediniz.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title