Haberler

Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya çarpıcı soru: Sana o programda böğürme vazifesini mi verdiler?

Güncelleme:
Abone Ol

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, bir cenazede karşılaştığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la arasında geçen sohbeti canlı yayında anlattı. Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler?" dediğini aktaran Kütahyalı, bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçelilere hoşgörü ile yaklaşmaları gerektiklerini söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'la Taylan Bilgel'in cenazesinde aralarında geçen sohbetten bahsetti. Kütahyalı Ali Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler" dediğini belirtti.

Öncelikle, Ali Koç ile Nagehan Alçı'nın sohbet ettiği belirtilirken Koç'un, Kütahyalı için, "Kocan gibi adamlar oldukça işimiz kolay değil. Sürekli taraflı ve yanlı yorum yapıyorlar" dediği ifade edildi.

"BÖĞÜRME VAZİFESİ Mİ VERDİLER?"

Ali Koç'un Kütahyalı'ya "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler?" dediği aktarılırken "Eşine baksana son yıllarda ne kadar tarafsız ve objektif bir duruşu var" diye konuştuğu belirtildi.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşım yapan Rasim Ozan Kütahyalı, "Cumartesi günü Aydın Doğan'ın can dostu, hoşgörü abidesi insan Taylan Bilgel'in cenazesinde Zincirlikuyu'da Ali Koç ile karşılaştık. Aramızda geçen diyalog bu videoda. Biz Galatasaraylılar da moral olarak çökmüş Ali Koç gibi Fenerbahçelilere hoşgörü ile yaklaşmalıyız. MHK detayına dikkat!" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

yazıklar olsun:

Böyle onur kırıcı soru sorulurmu. Üstelik ülkemizin en büyük bir kulübünün başkanından, bence hiç yakışmamış.

Yanıtla3216
Devrimci Derviş:

ROK''un seviyesini Boşnaklara yaptığı pislikle tüm Türkiye canlı yayında gördü, siz de burada reklamını yaparak günahına ortak olmayın.

Yanıtla1129
Cahiliyet:

Adamın söylediği cümle Boşnaklara hakaret falan içermiyor. Bir kesim linç kampanyası başlattı ve bünyece zayıf olanları hemen ikna ederek böyle bir algı oluşturdu.

239
ALİ KOÇU SEVMEM:

AMA İLK DEFA DOĞRU SÖYLEMİŞ

Yanıtla733
Muhtar:

Bu nasıl bir üsluptur kardeşim. Sen ki Türkiye''nin hatırı sayılır zengin ailelerinden birine mensupsun. Emrinde binlerce insan çalışıyor. Lanet olasıca bir spor yüzünden -velev ki haklı bile olsan- seviyeni bu kadar düşürmen hiç iyi değil. Bence bir an önce fb başkanlığını bırak ve asıl işin olan sağduyuna ve ticaretine dön.

Yanıtla249
Fevzi demir:

Normaldir FENERBAHÇE adamın psikolojini bozmuş tüm Fenerbahçelileri bozduğu gibi

10
KARAKARTAL:

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!

Yanıtla1812
hamdi:

yeminle böğürüyor ağzından tükrükler saçılıyor. Birde bunu mısırlı yapıyodu birde erkan tan yapar.

Yanıtla620
emmi:

aile boyu boş insanlar

Yanıtla917
Ejderha:

Seninde ne kadar boş olduğun yorumundan belli

11
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title