Haberler

    Deniz Türüç'ün Fenerbahçe'ye transferinde dikkat çeken telefon detayı!

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Fenerbahçe'nin Deniz Türüç transferinin perde arkası ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisini aramasıyla Galatasaray'a gitmekten vazgeçen Deniz, sarı lacivertli takıma imzayı attı.

    Fenerbahçe, Deniz Türüç transferini bitirdi. Peki stoper ve 6 numara konusunda arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, neden bir anda çok ihtiyaç olarak görünmeyen bir bölgeye transfer gerçekleştirdi? İşte bu sorunun yanıtı transferin perde arkasında...

    Teknik direktör Ersun Yanal, sezon sonu verdiği raporda duran top kullanan oyuncu eksikliğine vurgu yaptı. Yanal, "İyi duran top kullanan oyunculara ihtiyacımız var" ifadeleriyle ilk işareti verdi. Ardından Kayserispor ile sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Deniz Türüç menajeri vasıtasıyla F.Bahçe'ye önerildi. Fikri sorulan Yanal, "Çok yönlü ve duran top konusunda başarılı" raporunu sundu.

    3 YILLIK İMZA ATTI

    Hemen devreye giren Başkan Ali Koç, Deniz ile telefonda görüştü. Oyuncuya Yanal'ın bakışını, takımda alacağı rolü anlattı. Deniz için bir yandan Fatih Terim de bastırıyordu. Koç'un sözleri Deniz'i çok etkiledi. Galatasaray'a çok yakınken bir telefonla ibre Fenerbahçe'ye döndü.

    Başkan Ali Koç bu görüşmenin ardından Kayserispor ile pazarlık sürecini başlattı ve 2 milyon Euro'ya el sıkışıldı. Böylece transfer resmileşti. Önceki gece ailesiyle İstanbul'a gelen Deniz, sağlık kontrollerinin ardından kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

    FENERBAHÇE'YE AŞIK OLDUM

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Deniz Türüç kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe kulübü de yaptığı açıklamada "Milli oyuncuya Fenerbahçe'ye hoş geldin diyor, 'Çubuklu' ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadesini kullandı. 26 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe'de oynamak çocukluk hayalimdi. Taraftarlara şunu söylemek istiyorum, ilk kez Fenerbahçe'ye aşık oldum. Geçen sezon, kötü sonuçlara rağmen taraftarların burada olması beni bir kez daha aşık etti" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Cep Telefonu Deniz Türüç Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (11)

    FENERBAHCE 3:

    hos geldin kardas.

    Yanıtla77
    dost:

    kadıncagız denizi son kez bu stada gördün bundan sonrası maç antreman gece klüpleri derken bir kaç sezon sonra krialık bir yere yolarlar

    Yanıtla57
    tost:

    kiskanmayin develer

    00
    gaffur abasıyanık:

    GALATASARAYA TRANSFER ÇALIMI ATILMIŞ RESMEN FAKAT BU ÇALIM ATMA SEVDASI YÜZÜNDEN TAKIMIMIZ ÇÖP DOLDU.

    Yanıtla17
    xD:

    ali koç falan bahane emre mor u duyururnca alınmayacagını anladı gitti

    Yanıtla26
    1ibeni7gibi:

    cok yakında alper potuk gibi ozan tufan gibi icten ice kendini yer bitirir maraba akılsız bir tarafta galatasaray bir tarafta fenevbahce lan düşün onların başkanları o kadar gereksiz adamki bizim başkanlarımızda muhattap olamıyor işte önce masajcılar doktorlar futbolcular derken şimdi İMPARATORA SARMIŞ seviyenin böyle oldugu bir kulube gittin şampiyonlar liginide artık bizimkileri izleyerekic ceke ceke karına sarılıp aglayan gözlerle ah bende keşke orda olsaydım diyerek izlersin.

    Yanıtla26
    Mihci:

    100 yıldır milleti uyutan kòc ailesi bu transferi emre mordan sonra anca yapabildi gayseru baskani 10 milyon euro neden alamamış buda enteresan baktı alacak kalmadı fenere verdi.17 kardeşler bir GALATASARAY TEK

    Yanıtla33
    Erdoğğğ:

    Kim gelirse gelsin. Sistem olmadıkca bir işe yaramaz. Fener ayağında topu 1 dakika değil de en az 5 dk ayağın da topu tutacak sistem üzerinde çalışmalı gol kendiliğinden gelir. Ersun hoca uzun paslı sistemden vaz geç böyle sistem mi olur at topu ileri koş peşinden.....duy beni hocaaa

    Yanıtla01
    Ellez:

    Yaw gs de deniz gibi elli tanesi var. Be

    Yanıtla00
    Fazla esmer gibi:

    Çocuk evlatlık galiba

    Yanıtla00
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title