Haberler

Aliağa Belediyespor Karate Takımı, Şampiyonluğu Kaçırdığını Düşünüyor

Abone Ol

Konya'da Düzenlenen Türkiye Minikler, Yıldızlar Bay-bayan Karate Şampiyonası'nda Üçüncülük Elde Eden Aliağa Belediyespor Karate Takımı, Birinciliği Kaçırmanın Üzüntüsünü Yaşıyor.

Konya'da düzenlenen Türkiye Minikler, Yıldızlar Bay-Bayan Karate Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Aliağa Belediyespor Karate Takımı, birinciliği kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi'ndeki Türkiye Minikler, Yıldızlar Bay-Bayan Karate Şampiyonası'nda kata ve kumite dalında üçüncülük elde eden Aliağa Belediyespor Karate Takımı birinciliği kaçırdığını düşünüyor. Aliağa Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Mucip Uludağ, şampiyonada üçüncü olduklarını ifade ederek, "Şampiyonada birincilik bekliyorduk. Kata ve kumite stilinde aldığımız iki madalya ile dönüyoruz. Buradan uluslararası maçlara katılacağız. Orada ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönmek istiyoruz" dedi.

Kata ve kumite stilinde üçüncülük elde eden Aliağa Belediyespor Karate Takımı sporcusu 11 yaşındaki Dilara Bozan ise, üçüncülüğü beklemediğini ifade ederek, "Şampiyonaya çok iyi hazırlandım. Buraya birincilik için gelmiştim. Fakat maç esnasında bir denge kaybı yaşadım ve üçüncü oldum. İleriki zamanlarda katılacağım uluslararası müsabakalara çok iyi çalışarak birinci olmak istiyorum" diye konuştu.

(BÇ-İP-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title