Haberler

Altay Bayındır'ın performansı nedeniyle Alper Boğuşlu ile yollar ayrıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır'ın inişli çıkışlı performans göstermesi sonrası Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ile yollar ayrıldı. Boğuşlu'nun yerine Borussia Dortmund'un genç takımında antrenörlük yapan Marco Knoop getirildi.

Fenerbahçe, geçen sezon kaleci antrenörü olarak göreve getirdiği Alper Boğuşlu ile geçen gün yollarını ayırdı. Yerine de Borussia Dortmund'un genç takımında antrenörlük yapan Marco Knoop getirildi.

ALTAY 17 MAÇIN 14'ÜNDE GOL YEDİ

Bu kararın arkasında kaleci Altay Bayındır'ın inişli çıkışlı bir grafik göstermesinin olduğu kaydedildi. İlk yarıda 17 maçın tamamına çıkan Altay, sadece 3 kez kalesini gole kapattı. Gol yememe ortalaması 17.6 olan 21 yaşındaki file bekçisi, 18 takımlı ligde 11. kaleci oldu. Ligde 21 gol yiyen Altay, maç başı ise 1.24 ortalaması ile mücadele etti. Genç kaleci, gol yememe istatistiği ile Avrupa'da 410 kaleci içinde 267. sırada yer aldı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Alper Boğuşlu Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Serhat:

Altay çok acemi degaj yapmayı bile beceremiyor daha tecrübeli bir kaleci lazım

Yanıtla611
FENERKOLIK:

Rüstü recber var cok iyi kaleci tavsiye ederiz coantreu getiren comolli rüstüyüde getirsin.

75
inbizat:

ligde en az degaj yapan, her defasında ayakla pas ile oyuna başlayan bir kaleciyi eleştireceğin tek konu bu mu?

20
EROL:

mert günok volkan babacan bunlar hep fenerbahçenin kalecileriydi maalesef kaçırdık

Yanıtla016
yorumcu:

altay iyidir

Yanıtla20
fb:

fenerbahçe yönetimi basketbola transfer yapacağınıza birazda futbola transfer yapın sol bek stoper kanat forvet gözle görülür şekilde takımın transfere ihtiyacı var hala yönetim transfer açıklamıyor bakın galatasaray daha ilk günü 2 transfer açıkladı eğer transfer yapmazsak şampiyonluk hayal olur yine

Yanıtla02
Balta:

çok acemi haraketler yapıyor durcağı yeri bilmiyor iyi kaleci lazım sivasın kalecisi iş görür

Yanıtla01
aliiii:

çok acemi. . . tabiki defans ta çok çok ağır. . . zankanın takımı geçen sezon küme düştü hemde 90 gol yiyerek. . . . eeee otakımın stoperi fenerimize yakışırrrrrr

Yanıtla00
EMEKLI GAZETECI:

YASI KAC UCAN KUSU YAKALASIN Istiyoruz. . . EKSIKLER iyi antreman yapmakla giderilir. . KOCA FB nin yükünü Tasimak kolay degil SABIR GÖSTERIN. . . YABANCI OLSAYDI Elestirilerinin LAFI Bile edilmezdi. . ALTTAN Gelen cok cok az olanin kiymetini Bari bilelim. TRABZONLUYLA Ülkenin en iyi iki yerli kalecisi. . . Fanatik GALATASARAYLI. . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title