Haberler

Korner direğiyle Altay kalecisine saldıran şahsın ifadesi ortaya çıktı! Klişe bir bahaneye sığındı

Güncelleme:
Abone Ol

Sahaya atlayıp korner direğiyle Altay kalecisi Ozan Evrim Özen'e saldıran Göztepe taraftarı M.N.A. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Cezaevine gönderilen M.N.A. ifadesinde, "Alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" sözlerini sarf etti.

Göztepe- Altay maçında tribünde çıkan olayın ardından sahaya girip kaleci Ozan Evrim Özenç'i korner direğiyle yaralayan M.N.A, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Korner direğiyle Altay kalecisine saldıran şahsın ifadesi! Klişe bir bahaneye sığındı

SİLAH SAYILDI

Ozan Evrim Özenç'e saldıran şahıs, kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak ceza evine gönderildi. Savcı, korner direğini silah olarak saydı.

"NE YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Ozan Evrim Özenç'e korner direğiyle saldıran M.N.A, "Kendimi kaybettim, alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" diye ifade verdi.

EN YÜKSEK SUÇTAN TUTUKLANDI

M.N.A'nın tutuklanması "Sporda şiddet" yasası üstünden görülmedi. Savcı, korner direğini silah sayarak şahsın hayati bölgeye birden kez vurmasını esas aldı.

Kaynak: AA / Spor

İzmir Altay Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

HONOUR:

ibretlik ceza almalı. insan değilsiniz.

Yanıtla158
ozer karatas:

alkollu oldugu için crezası misli katlanmalı ve bir benzeri de kendisine uygulanmalı iyileşince tekrar uygulanmalı tekrar tekrar artık makul sayıya gelince duracaksın ayrıca herkesin önünde yapacaksın. uyusturucu satanlara da uzerlerindekine varsa tamamen kullandırılmalı halkın önünde tabiki.

Yanıtla119
corci:

umarım yıllarca içerden çıkamazsın, bu caniyi bundan sonra herhangi bir spor faaliyetine sokmayın. ayrıca izmir de futbol tamamen yasaklansın, çoğu maç izleme derdinde değil, haplanıp maça geliyor çoğu.

Yanıtla210
x girilmez:

alkol yasaklansın bu zibidiye de iyi bir ceza verilsin, bunların yetiştirdiği evlattan ne hayır beklersin şimdi

Yanıtla110
rap düelloları:

Alkollüyse ceza iki katına çıkmalı, bu tür bahaneler hafifletici sebep değil ağırlaştırıcı sebep olmalı...

Yanıtla13
mardinli yiğit:

kalleş herif.. arkadan vurana kalleş deriz biz!

Yanıtla01
HdhdAlaaddin Coşkun:

Eyt demek Türkiye demek.

Yanıtla00
Namik Kemal Erdem:

İçki ağızla içilir....

Yanıtla00
ekrem celebi :

kosarken hıc sathos degıldın..nereye kostugunu ve neye odaklandıgını cok ıyı bılıyordun lutfen ıdam cıksın yeter artık..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title