Haberler

Altınordu'da Yusuf Can Esendemir ve Alperen Selvi Iğdır FK'ya transfer oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Altınordu'da sözleşmesi sona eren sol bek Yusuf Can Esendemir ve stoper Alperen Selvi, Iğdır FK'ya transfer oldu. Yusuf Can 3 yıllık sözleşme imzalarken, Alperen Selvi ise 1 ay önce mukavele imzalamıştı.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edeceği yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Altınordu'da sözleşmesi sona eren sol bek Yusuf Can Esendemir, 1'inci Lig'in yeni takımlarından Iğdır FK'ya transfer oldu. Kırmızı-lacivertli kulübün yeni kontrat teklif etmemesi üzerine yuvadan uçan 22 yaşındaki savunma oyuncusu, Iğdır temsilcisi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Altınordu'dan ayrılan stoper Alperen Selvi de yaklaşık 1 ay önce Iğdır FK ile 3 yıllık mukavele imzalamıştı. Altınordu'da altyapıyla birlikte toplam 10 yıl forma giyen Yusuf Can, kırmızı-lacivertli formayla 1'inci Lig'de 50, geçen sezon 2'nci Lig'de ise 27 maça çıktı. Bir kez dönemin pilot kakımı Niğde Anadolu FK'ya kiralanan defans oyuncusu alt yaş gruplarında 14 defa milli formayı terletti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Sözleşme Güncel Iğdır Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title