Haberler

AMED SK'nin Başkanlığına Ali Karakaş Seçildi

Güncelleme:
Abone Ol

Olağanüstü Kongresi'nde adını ve yönetimini değiştiren Amedspor, görev dağılımda kulüp başkanlığına Ali Karakaş, as başkanlığına ise Nurullah Edeman getirildi.

Hafta başında gerçekleştirilen Amedspor Olağanüstü Kongresi'nde adını ve yönetimini değiştiren Amedspor, görev dağılımını gerçekleştirdi. Adını Amed Sportif Faaliyetler Kulübü (Amed SK) olarak değiştiren kulüp, ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını şu şekilde gerçekleştirdi:

"Amed SK Başkanlığı'na Ali Karakaş; Aş Başkanlığa Nurullah Edemen; Sağlık İşlerine Besra Ekinci; Genel Sekreterliğe Nesih Aktepe; Salon Sporlarına Dilan Yumlu; Futbol Şube Sorumluluğuna Servet Erol; Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Emrullah Gürbüz, Tesis Sorumluluğuna Abdullah Sevinç; Muhasipliğe Süleyman Gökalp; Altyapı Sorumluluğuna Adnan Zengin, Basın Sözcülüğüne Soran Haldi Mızrak, AR-GE Sorumluluğuna Ekrem Yeşil, Kurumsal İletişim Sorumluluğuna Kahraman Papatya getirildi. Şivezat Işık Zorlu ve Kasım Şenol'un ise yönetim kurulu üyesi olarak görevlerini sürdürmesi kararlaştırıldı"

13 branşta, 40 takım ve 2 bin lisanslı oyuncusu olan Amedspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ismi reddedilmişti. 7 Temmuz'da yapılan Amedspor Olağanüstü Kongresi'nde kulübün ismi Amed Sportif Faaliyetler Kulübü (AMED SK) olarak değiştirilmiş, yönetimi de yenilenmişti.

Kaynak: Temsilci / Spor

Abdullah Sevinç Ali Karakaş Ekinci Aktepe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

neriman ):

armasına bakınbebek katili pkk futbol takımı puuuuuu yazıklar olsunnnnn ülkeyi ne hale getirdiler

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title