Haberler

Amedspor-Fenerbahçe Maçı Diyarbakır'da Seyircisiz Oynanacak

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, Amedspor-Fenerbahçe maçının Diyarbakır'da ve seyircisiz oynanmasına karar verdi.

Merak edilen soru yanıtını buldu! Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın Diyarbakır'da ve seyircisiz oynanmasına karar verdi.

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Türkiye 2'inci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amedspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayla ilgili bugün Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu toplantı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir başkanlığında yapılan toplantıya, Futbol Federasyon Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, Diyarbekirspor Basın Sözcüsü Saffet Azbay, Amedspor Kulüp Müdürü Osman Fidan, Amedspor yöneticisi Remzi Dindar katıldı.

DİYARBAKIR'DA GÜNDÜZ VE SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Toplantıda Amedspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın Diyarbakır'da ve seyircisiz gündüz oynanması kararı alındı. Fenerbahçe taraftarlarının da alınmayacağı karşılaşma Amedspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi sahasında oynanacak. Karşılaşmanın tarih ve saatini ise Türkiye Futbol Federasyonu belirleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Diyarbakır Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (90)

BENAV:

AMED DOĞUNUN GURURU KALBİMİZİN DERİN KÖŞESİ

Yanıtla2732
amed:

bakıyorum amed korku salmış

Yanıtla1836
ahmet:

evet amedi korku salmış terörist taraftarlarını arıyolar pkk propagandası yapmaları için

54
BERZO:

HER BİJİ AMEDE ÇIK MAÇA KENDİNİ GÖSTER AKTROL MAHLUKLARI MAHÇUP OLSUN

Yanıtla2128
ahmet:

amedin taraftarı yokki hepsi terörist hepsinin derdi pkk propagandası yapmak ne zaman bunların terörist sözde taraftarları olsa bilinki pkk propagandası yaparlar eşek gibi anırırlar

Yanıtla1727
batmanlı:

madenki terorist diyorsunuz niy maç yapıyorsunuz çakal herif

127
ahmet:

etekli çakal ne zaman sözde taraftarları gelse pkk propagandası yapmıyorlarmı sen nerenle izliyorsun boş boş konuşuyorsun onu bana soracağına yetkililere sor embesil

23
adem:

hani maça çıkmayacaktınız ne oldu amed?

Yanıtla1527
tefekkür:

tamamen siyasi karar amed sporun protesto etme hakkı vardır ve maça çıkmamalı

Yanıtla334
KUDRET CANITEK:

Bir Galatasaraylı olarak parçala Fenerbahçe diyorum!

Yanıtla1818
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title