Haberler

    Amedsporlu Deniz Naki'ye Silahlı Saldırı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, Almanya'da araç içindeyken silahlı saldırıya uğradı. Araca 2 kurşun isabet etti, 28 yaşındaki futbolcunun durumu iyi.

    Amedsporlu futbolcu Deniz Naki, devre arası tatilini için doğduğu Almanya'ya gitti. TSİ gece 01.15'te Almanya'nın Aachen otobanında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Naki'nin aracına 2 kurşun isabet ettiği öğrenildi.

    Olay yerine gelen polisin inceleme başlattığı belirtildi. 28 yaşındaki futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

    DENİZ NAKİ KİMDİR?

    1989 yılında Almanya Düren'de dünyaya gelen futbolcu Deniz Naki futbol hayatına doğduğu yerin takımı FC Düren altyapısında başlamıştır.

    Daha sonra Bayer Leverkusen altyapısına geçmiş ardından 2. Lig ekiplerinden Rot Weiss Ahlen takımına kiralık olarak gitti. Sonrasında sırasıyla FC St. Pauli, SC Paderborn, Gençlerbirliği gibi kulüplerde oynadı ve son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor'a gitti. Naki, şu an kariyerine Amedspor'da devam etmektedir.

    Deniz Naki hem anne hem de baba tarafından aslen Tuncelilidir.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Deniz Naki Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (93)

    Gercek:

    Deniz naki bizim gururumuzdur

    Yanıtla4028
    .:

    BU ADAM SENİN GURURUNSA SEN GURUR NEDİR BİLMİYOSUN

    1518
    Murat kan:

    Faşist saldırıyı kınıyoruz.

    Yanıtla2840
    hakkı:

    şerefsiz faşistler ne istiyorsunuz Naki den?

    Yanıtla3038
    murat:

    sırf kürt olduğun için kimse seni çekemiyor sende kimsenin önünde baş eğmediğin için buda bize gurur veriyor seni seviyoruz amedin gururu

    Yanıtla3929
    aydın:

    alakası yok bölücülük yaptığı için saldırıya uğramıştır

    53
    melo:

    yanlıs teshıs kurt oldugu için değil kurt bınlerce futbolcu kardesımız var bu ulkede. kurtler kardesımızdır. deniz nakı kurt oldugu için değil hain ve provakator oldugu için hedefte. emin ol öldürmek isteselerdi oldururlerdı bun uyarıy nıteliğinde yapılmıstır kesın

    33
    Muhammed Emin:

    Kürt olduğu için değil demiş cevap verneler, doğru Kürt olduğu için değil Kürt olduğunu onurluca ve cesurca ifade ettiği, kendini gösterdiği için. Bu ırkçılar istiyorlarki Kürtler hep Türkçe konuşsun, dillerini kültürlerini unutsun, ne mutlu Türküm desin vs. Bunların Kürde Allahın verdiği Kürtlük kimliğinden ötürü bir saygıları ve sevgileri yok, onlar yalakalık istiyorlar, sessiz kalmamızı ve yok olmamızı istiyorlar. Allah ırkçıları eninde sonunda helak edecek, yazık ediyorlar kendilerine.

    11
    soner doğan:

    ırkkçı faşist köpekler çekemıyorsunuz

    Yanıtla2936
    DERDOO:

    kahrolsun faşisizm yaşasın DENİZ NAKİ

    Yanıtla2934
    Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title