Haberler

Anadolu Efes, Almanya'da Brose Bamberg'e 88-79 Mağlup Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Turkish Airlines Euroleague'in 26. maçında temsilcilerimiz Anadolu Efes, deplasmanda karşı karşıya geldiği Alman ekibi Brose Bamberg'e 88-79 mağlup oldu.

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, 26. maç döneminde deplasmanda konuk olduğu Alman ekibi Brose Bamberg'e 88-79 mağlup oldu.

Temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmandaki karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu ve ilk 5 dakikalık bölümü 6-12 üstün geçti. Fakat kalan bölümde özellikle Brose Bamberg'in hücumdaki etkili oyunu çeyreğin 22-22 sona ermesine neden oldu.

ANADOLU EFES İLK YARIYI 3 SAYI GERİDE KAPATTI

Brose Bamberg, ikinci çeyreğe etkili başladı ve periyot içinde farkı 8 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Fakat Errick McCollum ve Derrick Brown'ın etkili oyunuyla farkı azaltan temsilcimiz ilk yarı 44-41 geride kapattı.

Üçüncü çeyrekte Brose Bamberg, oyuna ağırlığını koydu ve periyot içinde farkı 18 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Son bölümde temsilcimizin farkı azaltma çabaları sonucunda periyot 69-55 sona erdi.

Son çeyrekte temsilcimiz farkı azaltmayı başardı fakat çabaları yeterli olmayınca ev sahibi ekip karşılaşmadan 88-79 galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Sıradan biri:

Haklısın Tunç bu adamdan birşey olmaz,zaten kenarda seyirci gibi.Biz bize olsak fikrimi daha açık söylerdim fakat boşver kimseyi üzmeyelim.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title