Haberler

Ancelotti'yi bile solladı! Arda Güler'in yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı

Güncelleme:
Abone Ol

Milli yıldızımız Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid'in sponsorlarından olan dünyaca ünlü otomobil markası, her yıl olduğu gibi bu yıl da A takım futbolculara yeni model arabalarını teslim etti. Futbolculara elektrikli araçlar hediye edilirken Arda'ya verilen araç, Türkiye'deki 10.7 milyon liralık satış fiyatıyla dudak uçuklattı. Genç yıldızın yeni arabasının fiyatının teknik direktör Carlo Ancelotti'nin aracının fiyatını geride bırakması da dikkat çekti.

İspanyol devi Real Madrid'in sponsorları arasında yer alan dünyaca ünlü otomobil markası, anlaşma gereği her yıl olduğu gibi bu yıl da A takım futbolculara yeni araçlarını teslim etti. Estadio Alfredo Di Stefano'da düzenlenen etkinlikte yıldız futbolculara lüks markanın elektrikli modellerinden hediye edildi.

ARDA GÜLER'E 10 MİLYONLUK HEDİYE

Real Madrid'in sponsorluk anlaşması kapsamında milli yıldızımız Arda Güler'e hediye edilen aracın fiyatı da bir hayli yüksek. Arda'ya verilen lüks araba, Türkiye'deki yaklaşık 10.7 milyon liralık satış fiyatıyla dudak uçuklattı.

Ancelotti'yi bile solladı! Arda Güler'in yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı

ANCELOTTI'Yİ SOLLADI

Real Madrid takımı futbolcuları kulübün sponsorluk anlaşması gereği her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni araçlarını teslim aldı. Ünlü otomobil markası, Arda Güler de dahil olmak üzere elektrikli modellerini yıldız futbolcularla buluşturdu. Arda'ya verilen modelin teknik direktör Ancelotti'nin arabasının fiyatını sollaması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler Teknoloji Otomobil Türkiye Futbol Spor Futbol Otomobil Teknoloji Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

BLACK LİON LİON:

Dedem derdiki ,ya girdiğin yerden yada çıktığın yerden şanslı olacaksın ....

Yanıtla12529
Atilla Han:

alakası yok çocuk kendi yeteneği ile geldi buralara sen ne girmeyi nede tatilin çıkmayı becerebildin

932
Sinan Bulduk:

Yani arabayla arda’yı yanyana koyunca sırıtmış biraz…

2315
osman Öztürk:

Yakışır kardeşime.Helal olsun.Az bile.

Yanıtla33141
Mengele:

Zaten yedekte msdrid sokaklsrinda gezer

Yanıtla7076
İLK SAV:

ANCELOTTI veya diğer oyuncular daha iyisini alamazlar mı? Malesef bizde ki bu görgüsüzlük hiçbir millette yok. Normal bir lüks araba alsan yetmiyor mu? Tüm eforunu futboluna versen olmaz mı?

Yanıtla8064
Sertaç şahin:

Hocam arabayı kendi almıyor firma hediye ediyor bunun arda gülerin görgüsüzlüğü ile alakası yok yani birde araba bizim ülkemizde pahalı onların ülkesindeki fiyatı normal bir fiyat

157
Murat Bingöl:

Lan hediye edilmiş hediye

240
MEMOLLİ null:

nerenle okuyorsun haberi. hediye onlar. sponsorlar dan. piskiletin yok konuşuyon.

138
sedat :

En zeki gsli. Sponsor Bmw firmasının tüm Realli futbolculara hediye ettiği araba ile ilgili yaptığı yoruma bak.

29
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title