Haberler

Fenerbahçe ile Avrupa Liginde Aynı Grupta Bulunan Anderlecht, Lokeren ile 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligindeki rakiplerinden Anderlecht, Belçika Liginin 13. haftasında sahasında konuk ettiği Lokeren ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligindeki rakiplerinden Anderlecht, Belçika 1. Futbol Liginde konuk ettiği Lokeren ile 1-1 berabere kaldı. Ligin 13. haftasında Anderlecht, Lokeren'i Constant Vanden Stock Stadında ağırladı. İlk yarısı golsüz geçen mücadelede konuk ekip, 53. dakikada Olivier Deschacht'ın golüyle 1-0 öne geçti.

FENERBAHÇE, 8 KASIM'DA ANDERLECHT'İ AĞIRLAYACAK

Ataklarını sıklaştıran Anderlecht, 59. dakikada Landry Dimata ile ağları sarstı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Anderlecht, 24 puanla ligde 4'üncü sırada yer alırken, puanını 7'ye çıkaran Lokeren ise 15. sırada kaldı. Fenerbahçe, 8 Kasım Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Anderlecht'i ağırlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

since 1903:

bu takım çok basit ama fenere zor tabi. düşmemeye oynayan takımın avrupa liginde ne işi var. yürü ptt ligine. pendiksporla anadolu derbisi oynarsınız artık

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title