Haberler

Angel McCoughtry, Fenerbahçe'den Ayrıldığını Duyurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen Angel McCoughtry, Fenerbahçe'nin sözleşme şartlarını sürekli ihlal ettiğini iddia ederek takımdan ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Amerikalı yıldız oyuncusu Angel McCoughtry, sarı-lacivertli kulüple bulunan sözleşmesini sonlandırdığını açıkladı.

Kişisel Instagram hesabından menajeri aracılığıyla bir açıklama yapan yıldız basketbolcu Fenerbahçe'nin sözleşme koşullarını ihlal etmesi nedeniyle bu kararın alındığını bildirdi.

İŞTE INSTAGRAM'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

"Uluslararasi Spor Grubu, Olimpiyat altin madalyali ve WNBA All-Star Angel McCoughtry'nin Fenerbahçe Spor kulübü kadın basketbol takimi ile olan sözleşmesini sona erdirdiğini duyurmuştur. Sonlandırma neden olarak oyuncu ile kulüp arasindaki sözleşmenin sürekli ihlal edilmesi gösterilebilir."

Yapılan açıklamada Angel'ın beş yıldır Fenerbahçe Külübü'nde oynamaktan cok memnun olduğunu ama bu sezon kulübün sürekli olarak sözleşme koşullarını ihlal etmesi ve kulüp yönetimine karşı güvenini kaybettiğini söyleyen, McCoughtry'nin, danışmanı Boris Lelchitski oyuncunun Fenerbahçe tarafarının ona verdiği sonsuz desteği için minnettar olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Instagram Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Kahraman:

yazik Fenev e vah vah

Yanıtla50
unknow tarihcimobilWeb@haberler.com:

amerika Bayan basket milli takiminin onemli parcasi olan angeli gonderme amacimiz ney

Yanıtla12
BozoMobil-IOS:

Anca gidersin

Yanıtla03
mehmetmobilWeb@haberler.com:

Derhal geri getirilmeli gerekirse koç gönderilmeli .Aziz başkan devreye girsin ne olur.basketbolu onunla sevdim lütfen gitmesin günlerdir üzüntüden yemek bile yemiyorum o benim aşkım herşeyimdi onu çoookkk seviyorum ne olur gitmesin 35 Angelllllll

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title