Haberler

Ankaralı Fenerbaçeliler, Başkent Fenerbahçeliler Derneği'nin Yemeğinde Buluştu

Abone Ol

Ankaralı Fenerbahçeliler, Başkent Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.
Başkent Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen akşam yemeğine; eski Milli Eğitim Bakanı Ali Naili Erdem, eski Enerji ve Tabi Kaynaklar...

Ankaralı Fenerbahçeliler, Başkent Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Başkent Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen akşam yemeğine; eski Milli Eğitim Bakanı Ali Naili Erdem, eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Esat Kıratlıoğlu, Fenerbahçe Kongre Üyesi Recep Özcan ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan eski Milli Eğitim Bakanı Erdem, Fenerbahçe sevgisinin bir aşk olduğunu vurgulayarak şunları dedi:

"Bana sorarsanız Türkiye'nin en modern, en medeni, uygar, sevecen teşekkülü Fenerbahçe'de görürsünüz. Yürekli insanların bir yerlerde rahatsız etmek isteyenler, demokrasinin sivri kanadını susturmak isteyenlerin güçlüye hücum ederler. Şahsi görüşüm Türkiye'nin en sevilen, en popüler, Türkiye'nin neresine gidersiniz gidiniz bir dostunuz olarak bir Fenerbahçe'yi gören sizler, mutlaka birçok olmayacak taaruzlara mahkum olacaktır."

Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Volkan Ballı ise Fenerbahçe'nin kendisi için önemini vurgulayarak, "Hayatım boyunca Fenerbahçe'yi en üst değer olarak gördüm. Sizden isteğim, ne olursunuz kişileri Fenerbahçe'nin önüne koymayın. Fenerbahçe çok çok büyük bir değer" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kongre Üyesi Recep Özcan ise Fenerbahçe'yi araç olarak kullananlara söyleyecek sözü olmadığını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Özcan Fenerbahçe Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title