Haberler

Anlaşma sağlanamadı! Galatasaray'da Weston McKennie defteri kapandı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Victor Osimhen'in ardından uzun süredir mesai harcadığı orta sahaya da yıldız takviyesi yapmak istiyordu. Juventus'tan 26 yaşındaki orta saha oyunucu Weston McKennie için şartları zorlayan sarı-kırmızılılar, hem İtalyan deviyle hem de ABli yıldızla anlaşma sağlayamadı. Bu gelişme üzerine Cimbom'da McKennie defteri kapandı.

100 milyon euroluk değeriyle dünyanın en değerli 4. forveti Victor Osimhen kadrosuna katan Galatasaray, orta sahaya da yıldız bir ismi almak için kollarını sıvarken, sarı-kırmızılılara bir süredir gündemde olan Weston McKennie'den kötü haber geldi.

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Cimbom, Juventus ve Weston McKennie ile yürütülen transfer görüşmelerinde olumlu bir neticeye varamadı. Anlaşma zemini bulamayan sarı-kırmızılı kulüp için McKennie defteri kapanmış oldu.

Anlaşma sağlanamadı! Galatasaray'da Weston McKennie defteri kapandı

JUVENTUS KARİYERİ

Geçtiğimiz günlerde Juventus ile sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatan Weston McKennie, İtalyan devinden 2.5 milyon euro maaş kazanıyor. 26 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlılarda 134 maça çıktı. ABDli orta saha, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Victor Osimhen Victor Osimhen Galatasaray Galatasaray Juventus Juventus Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Kaan Yildiz:

Sara yı aldılar ya, bence fazlası zarar

Yanıtla37
Atilla Tanin:

Gidip adamdan gs da oynamak için para ver demişlerse transfer olmaz aga ??

Yanıtla60
Sinan Bulduk:

Sara’dan büyük zarar mı var ki..Adam balon değil , zeplin çıktı..

Yanıtla41
ilker oymak:

????

Yanıtla32
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title