Haberler

İmzaların atılmasına ramak kalmıştı! Volkan Demirel, son anda masadan kalktı

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in dibine demir atan Adana Demirspor, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Michael Valkanis ile yollarını ayırmıştı. Yeni teknik adam arayışlarını sürdüren mavi-lacivertliler, görüşmelerde son aşamaya geldiği teknik direktör Volkan Demirel ile yapılan üçüncü görüşmede pürüzlerin giderilmemesi nedeniyle anlaşma sağlayamadı. Akdeniz ekibi, listesindeki diğer teknik adamlar Levent Şahin ve Hakan Keleş ile masaya oturacak.

Alınan kötü sonuçların ardından Michael Valkanis ile yollarını ayıran ve Adana Demirspor ve yeni teknik adam arayışlarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor, görüşmelerde son aşamaya geldiği teknik direktör Volkan Demirel ile anlaşma sağlayamadı.

PÜRÜZLER GİDERİLEMEDİ

Volkan Demirel ile üç kez görüşen, neredeyse anlaşma sağlamak üzere olan Adana Demirspor, ikinci görüşmede genç teknik adam ile çıkan pürüzleri gideremedi. Tarafların birbirleriyle çalışmak için istekli olmasına karşın detaylarda bir türlü ortak nokta bulunamadığı ve bunun üzerine anlaşmanın olmadığı öğrenildi.

LİSTEDEKİ DİĞER İSİMLERLE GÖRÜŞÜLECEK

Şu an için teknik direktör Serkan Damla ile yola devam edecek olan Adana Demirspor, listesindeki diğer teknik adamlar Levent Şahin ve Hakan Keleş ile masaya oturacak.

DEMİREL'İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Genç teknik adam Volkan Demirel, kariyerinde daha önce Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı. Karagümrük ile 24 maçta 1.71 puan ortalaması yakalayan Demirel, Hatayspor teknik direktörü olarak çıktığı 55 maçta 1.16 ortalama tutturdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Adana Demirspor Adana Demirspor Volkan Demirel Volkan Demirel Levent Şahin Hakan Keleş Akdeniz Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

man over:

Sezona Michael valkanis gibi ne olduğu belli olmayan adamlarla başlayıp kümeye oynuyorlar.Daha sonra yerli hocaları getirip sezon sonu kovar yabancı getiririz diyorlar. Anadolu takımları hep aynı kafada yönetiliyor.Sanırım yabancılardan komisyon almak daha kolay oluyor.

Yanıtla01
efe Bakırcı:

Aykut kocaman ı neden düşünmüyorlar en iyisi olur

Yanıtla00
murat dural:

Önce Haya Lazım

Yanıtla00
veli İdi:

Volkan reis hoşgeldin. Gönlünce olsun herşey

Yanıtla00
Esra ARSEL:

Markus Gisdolü kaçırma Hatay

Yanıtla00
Gürsel İşlek:

Adana Demir bu sene küme düşer ilk geldiği zaman ki halinden eser kalmamış ligin nerdeyse en zayıf takımı

Yanıtla00
Yunus Akın:

Ben olsam ismail kartalı getiririm … adam sultan mahmut dönemindeki nasipsiz adam gibi yaw…. Vermeyince mabut neylesin sultan mahmut.

Yanıtla00
Köksal Çelik:

Boşuna feneri bekliyor bence gelsede tekrar gönderirler

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title