Haberler

Antalya'da otel savaş alanına döndü! Rus ve Ukraynalı futbolcular birbirlerinin kemiklerini kırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da bir otelde kalan Rus ekibi Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj'ın futbolcuları tekme tokat birbirine girdi. Rus futbolcuların otel görevlisine kaba davranması sonrası çıktığı belirtilen kavgada bazı futbolcularda kırık meydana geldi. Yaşanan olayların ardından iki takım da oteli terk etti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra başlayan savaşın gerilimi futbolculara da yansıdı. Antalya'da konaklayan iki ülke takımının futbolcuları, birbirine girdi.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Roman Bebekh'in haberine göre, otelde Rus futbolcuların bir görevliye kaba davranmasıyla başlayan olaylarda Rus ekibi Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj'ın futbolcuları tekme tokat kavga etti. Yaşanan olaylarda bazı futbolcularda kırık meydana geldiği belirtilirken, iki takım da oteli terk etti.

"RUSYA'YI SAVUNDU"

FC Shinnik takımında forma giyen Rus futbolcu Artyom Semeykin, yaşananlar sonrası konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ciddi bir yaralanma olmadı. Sorun değil ve iyi hissediyorum. Açıkçası hikayenin tamamını bilmiyorum. Odamda uyuyordum. Sonra bağrışmaları duydum ve koridora koştum. Hemen kalabalığın arasına atladım. Orada 20 kişi vardı. Herkül olmadığım açık ama ülkeme hakaret edildiğinde aksini yapmanın imkansız olduğunu da düşünmüyorum. Uygunsuz davranışlar görür görmez Rusya'yı savundum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yaroslavl Ukrayna Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

serdar cem:

Ulkeye siginan ukranysli ve ruslarin ileride buyuk bir tehlike potansiyeli var. Yetkililer buna ivedi tedbir almasi gerek

Yanıtla15172
Adana001 Merkez:

Ruslar heryerde aynı karakterleri sergiliyor. Ukraynalılar da ise merhamet temelidir.

Yanıtla1678
Rafflesia:

Başımıza bela oldu bu iki devlette yaa örf aman bizim derdimiz bize yetiyor

Yanıtla382
Semih Cinar:

Allah'tan içinde 100 milletin yaşadığı amerika değiliz. Herkes başımıza bela olacak. Bitirin şişenizi zıbarın yatın. Gün gelir gereği yapılır.

Yanıtla327
Semih Cinar:

Allahdan Amerika değiliz. Hemen herkes gelecekte başımıza bela olacak. Bitiririn şişenizi zıbarın yatın. Gereği neyse o gün yapılır

Yanıtla313
mahalle sakini:

Bakıyorum da sorun çıkartanlar suriyeli olmayınca kimse şikayet etmiyor

Yanıtla00
Can Özer:

Ey cahilce yorum yapanlar. Adaar siginmaci degil. Profesyonel futbol takimi oyunculari.antalya da spor turizmi oldugunu unutmayin. Hazirlik kampi icin geliyorlar. Yaptiklari yanlis o ayri. Muhtemelen savas dan dolayi tartistilar ve birbirlerine girdiler

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title