Haberler

Antalyaspor'u sahasında 2-1 yenen Çaykur Rizespor, 5 maç sonra 3 puan aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karadeniz ekibi, bu sonuçla birlikte 5 maç hem gol atmayı hem de 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta maçında Çaykur Rizespor, Antalyaspor sahasında karşılaştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan maçı Rizespor 2-1 kazandı.

GALİBİYETİ GETİREN GOLLER

İlhan Palut'un öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Vaclav Jurecka, 44. dakikada ise Husniddin Alikulov kaydetti. Antalyaspor'un golü 87. Adolfo Gaich'ten geldi.

Antalyaspor'u sahasında 2-1 yenen Çaykur Rizespor, 5 maç sonra 3 puan aldı

5 MAÇ SONRA KAZANDI VE GOL ATTI

Çaykur Rizespor, ligde 5 maç sonra gol attı ve galip gelmeyi başardı. Rizespor, bu sonuçla ligde 2. galibiyetini aldı ve puanını 7'ye çıkardı. Alex de Souza'nın takımı ise 4. mağlubiyetini alarak 8 puanda kaldı. Antalyaspor milli ara sonrası Galatasaray'ı ağırlayacakken, Rizespor ise Bodrum FK'ya konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Alex De Souza Antalyaspor İlhan Palut Antalyaspor Karadeniz Rizespor Rizespor Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title