Haberler

Apar topar İngiltere'ye gitti! Gabriel Sara, antrenmana çıkmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara, eşinin doğum yapmasından dolayı özel izinli olarak apar topar İngiltere'ye gitti. Sabah yapılan antrenmana çıkmayan Brezilyalı yıldız, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor ile yarın oynanacak maçta da forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesinde sarı-kırmızılıların yeni transferi Gabriel Sara ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

SARA, ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA YOK

Cimbom, Adana Demirspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya'da bu sabah yapılan son antrenmanda transfer görüşmelerinde bulunan Derrick Köhn ve Wilfried Zaha'nın yanı sıra Gabriel Sara da yer almadı. Bugün öğlen Adana'ya giden Galatasaray kafilesinde Brezilyalı orta saha oyuncusu yer almadı.

ÖZEL İZİNLE İNGİLTERE'YE GİTTİ

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara, eşinin doğum yapmasından dolayı özel izinli olarak apar topar İngiltere'ye gitti. 25 yaşındaki futbolcu, bu nedenle yarınki Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY'DAN TEBRİK MESAJI

Galatasaray, Gabriel Sara ve eşini kutladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımı oyuncularımızdan Gabriel Sara ve eşi Maria Clara Montemór'un İngiltere'de bir kız çocuğu dünyaya geldi. Çifti tebrik eder, yeni doğan kızları Nala'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" ifadeleri kullandı.

GALATASARAY'IN ADANA DEMİRSPOR MAÇI KADROSU

Galatasaray'ın 22 kişilik Adana Demirspor kafilesinde yer alan isimler şunlar;

Apar topar İngiltere'ye gitti! Gabriel Sara, antrenmana çıkmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Adana Demirspor Galatasaray Galatasaray Futbol Adana Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Sinan Bulduk:

Galatasaray’a son yıllarda atılmış en büyük transfer kazığıdır kendisi..Futbolcu demeye en az 3 şahit lazım..

Yanıtla1862
Ser_hat:

Yanlış yerde oynatıldığı için olabilir mi acaba. Son maçta adam neredeyse stop oynadı. 3 net golü önledi.

33
İbrahim Demirel:

Düşünebiliyor musunuz, adam Türkiye de çalışıyor, kendisi Brezilyalı ve ailesi İngiltere de yaşıyor. Adamın şurada yaşayacağı topu topu 2 yıl ama 2 yıl için bile ailesini getirmiyor.

Yanıtla335
murtaza candurak:

25 mlyonluk balon

Yanıtla530
mustan guless:

Ulan bugünlerde Galatasaray’ın başına gelenler beni o kadar mutlu ediyor ki böyle yerimde duramıyorum

Yanıtla129
mustan guless:

Ulan şu Galatasaray’ın başına gelenlerden o kadar çok mutlu oluyorum ki size anlatamam

Yanıtla116
Orhan Karakisla:

nerden bulmuşlar bunu iyi kazık yediler geçmiş olsun

Yanıtla512
Ali Kallukk:

Sara dan hiç bir cacık olmaz bu transferi bu paralara yapmak için insanın gözünün görmüyor olması lazım , jelert iyi topçu ama fiziki olarak zayıf ,sağ bekte yapamaz ,onun yeri sağ açık veya orta sağ olabilir ama kesinlikle sağ bek olamaz fiziki olarak oraya uygun değil,sağ bekte oynatmaya ısrar eder ise malum hoca o koridor yol geçen hanına döner ,söyledi dersiniz

Yanıtla38
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title