Haberler

Arda Güler, antrenmana maskeyle çıktı! İşte nedeni

Güncelleme:
Abone Ol

Real Valladolid maçına hazırlanan Real Madrid'de futbolcular, fiziksel testler için antrenmanda maskeyle çalıştı. Arda Güler'in maskeli görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan bu uygulamanın nedeni de ortaya çıktı. Bu teknik, futbolcunun akciğer kapasitesini arttırarak daha verimli bir maç çıkarması sağlar. İspanyol devi, geçen sezon yaklaşık 70 sakatlık yaşanması sebebiyle en önemli oyunculardan mahrum kalmamak için böyle bir önlem aldı.

La Liga'nın ilk haftasında Mallorca ile berabere kalan Real Madrid, ikinci hafta oynayacağı Real Valladolid maçına odaklandı. Eflatun-beyazlılarda Real Valladolid ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ederken milli futbolcu Arda Güler'in görüntüsü gündem oldu.

MASKELİ FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

Ligin ikinci haftasında sahasında 25 Ağustos Pazar günü Real Valladolid'i ağırlayacak olan Real Madrid'de futbolcular, fiziksel testler için antrenmanda maskeyle çalıştı. Arda Güler'in maskeli görüntüsü de sosyal medyada defalarca paylaşılırken, çok sayıda beğeni ve yorum da aldı.

Arda Güler, antrenmana maskeyle çıktı! İşte nedeni

UYGULAMANIN NEDENİ

Bu teknik, alyuvar sayısını ayarlayarak oksijen kapasitesinin arttırılmasına yardımcı olur vefutbolcunun akciğer kapasitesini arttırarak daha verimli bir maç çıkarması sağlar. Real Madrid, bu uygulamaya çok sakatlık geçirilen sezonun ardından başladı. Madrid temsilcisi, yıldız futbolcularını yaklaşık 70 sakatlığa kurban verdi. Bu durum sağlık ekibinin ne kadar önem arz ettiğini gözler önüne serdi. Dev kulüp, bu nedenle kritik dönemlerde en önemli oyunculardan mahrum kalma sorunu en aza indirmek için böyle bir önlem aldı.

GEÇEN SEZON SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

2023 yazında Real Madrid'e transfer olan ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezonun ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulan Arda Güler, geride kalan sezonda İspanyol devinin formasını 5'i ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta giymişti. Arda, bu karşılaşmalarda aldığı kısıtlı süreye rağmen 6 gol atmayı başarmıştı.

BU SEZON 2 MAÇA DA SONRADAN GİRDİ

Real Madrid'in sezon öncesindeki ABD kampında ortaya koyduğu performansla alkış alan milli yıldızımız Arda Güler, Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta arasında oynanan ve Madrid temsilcisinin 2-0 kazanarak kupayı müzesine götürdüğü Süper Kupa finalinde 88. dakikada forma şansı bulmuştu. Genç futbolcu, ligin ilk haftasında 1-1 berabere sonuçlanan Mallorca maçında da yine 88. dakikada oyuna girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Gedik La Liga Futbol Madrid Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Serkan Aygun:

Yeter hergün Arda haberi okumak zorunda mıyız

Yanıtla63196
Erdemli:

Okumak zorunda değilsin, pas geçebilirsin. Okumak isteyenler için hazırlanmış zaten.

724
Yr yazilim:

Ne oldu amedspor haberi göremedin diye mi bu isyan?

919
İsmail Yigit:

Tam ben de aynı yorumu yapacaktım. Sizin yorumu gördüm.

89
Burak Reis:

okuma o zaman, merak ediyorsunki girmişsin habere

111
ADANALI :

tüm takıma test yapılıyor ardayla alakalı değil

Yanıtla191
Sude24372:

Milli gururumuz ARDA GÜLER

Yanıtla2139
Emre null:

sayin Arda güler ISLAM I yayma konusundaki çabanızda ve bunu sevincinize yansitmanizdan teşekkür eder saygılarımı arz ederim kabul buyurun lutfen

Yanıtla834
Mustafa Yasemin Yılmaz:

Yeter artık bırakın şu çocuğun peşini. yok Arda şöyle yok Arda böyle ya size ne kardeşim çocuğa bir fırsat verin oynasın oynadığını görelim bu kadar pohpohlamayın çocuğu da. Arda kadar havalara çıkarılan başka bir transfer oldu mu Türkiye'den hiç ya sanki ilk defa Türkiye'den Avrupa'ya transfer olan tek çocuk Arda Güler

Yanıtla1014
Burak Reis:

Arda özel bir oyuncu diğerleriyle kıyaslanamaz. İlk değil son da olmayacak ama ÖZEL bir oyuncu

46
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title