Haberler

Arda Güler'den Ancelotti'ye rest: İstemiyorsan gideyim

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, oynama süresi konusunda yaşadığı memnuniyetsizliği teknik direktör Carlo Ancelotti'ye iletti. Madrid derbisinde süre alamayan Arda, Ancelotti'ye 'İstemiyorsan gideyim!' şeklinde bir çıkış yaptı. Arda'nın bu durumdan dolayı mutsuz olduğu ve eğer yakın gelecekte süre bulamazsa ayrılığı düşünebileceği belirtildi.

Geçen sezon Real Madrid'e imza atan Arda Güler için şu sıralar işler pek yolunda gitmiyor. Madrid derbisinde son dakika golüyle 3 puanı kaçıran Real Madrid'de maçta süre alamayan Arda Güler'in maçın ardından Carlo Ancelotti ile bir görüşme yaparak sert çıkıştığı iddia edildi.

"İSTEMİYORSANIZ, GİDEYİM"

Maçın ardından İspanya basınından Arda Güler'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Defensa Central'in Real Madrid portalı olan Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre Atletico Madrid deplasmanında süre alamadığı için çok mutsuz olan milli futbolcu maçın ardından İtalyan teknik adama gidip 'Eğer oynamayacaksam gideyim' dedi.

Haberde Arda'nın Mbappe'nin de yokluğunda süre alacak kapasitede olduğunu düşündüğü ve ilerleyen dönemde de beklediği şansları bulamaması halinda devre arası transfer döneminde ayrılık ihtimalini değerlendirebileceği ifade edildi.

BU SEZON SKOR ÜRETEMEDİ

19 yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon Real Madrid formasıyla 8 maçta toplam 257 dakika süre aldı. Arda'nın gol ya da asisti bulunmuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler La Liga Madrid Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

murat özbaş:

1 yildir arda ile ilgili yaptiginiz haberlerin hicbiri tutmadi halende vazgecmediniz :D

Yanıtla9344
Zeki Anti:

Bu Arda ile ilgili asparagas haberler bir gün son bulacak mı acaba?

Yanıtla3175
Vedat Zorba:

Ardanin bu konusmadan haberi olmus mu sayin haberler.com

Yanıtla1122
halil daş:

la oğlum ne uğraşıyorsun itinen kurdunan gel al paranı bankaya yatır bir ömür rahat rahat yaşarsın

Yanıtla1469
Yasar Unal:

Sürekli uydurma haberler Arda hakkında.

Yanıtla170
Reşat Taylan:

Bu da kendini Messi ya da Ronaldo sanıyor... Daha gideli bir sene oldu, yarısından fazlası sakatlikla geçti.. Kolay mı öyle Real Madrid formasını hemen giymek? Fenerbahce mı orası? Bekleyecek, güçlenecek, hazırlanacak... Bu yüzden bir yere varamıyor bizim oyuncularımız... Şımarıklıktan başka bir şey değil maalesef...

Yanıtla1833
Oguz Kaan Taşdemir:

Real de ancelottiye atar yapacaksın diye tek şey var.. ... Me kadar yolun var.

Yanıtla527
Engin Demir:

buranın adamı değil dedim , proje futbolcu dedim , anlamadınız ! Arda oynayamazzzz

Yanıtla1714
Eclipse Moon34:

Gene arda haberi ve burada yani gene balon haber bu gazetede bir Fenerli var sürekli arda nın balon haberleri yaratılıyor

Yanıtla624
Redkit Düldül:

Arda"nın oynaması gereken lig Almanya Bundesliga olması gerekir.

Yanıtla716
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title