Haberler

Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti oynatmaya mecbur kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid'in İngiliz futbolcusu Jude Bellingham'ın sakatlanması sonrasında formayı alabilecek isimler netleşti. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Bellingham'ın yerine formayı milli futbolcu Arda Güler'e vereceği belirtildi. Güler, Bellingham'ın yokluğunda formayı alabilecek en güçlü aday olarak gösterildi.

İspanyol devi Real Madrid'in yıldız futbolcusu Jude Bellingham'ın sakatlanması sonrasında Carlo Ancelotti'nin formayı milli futbolcu Arda Güler'e vereceği ifade edildi.

BELLINGHAM 1 AY YOK

Eflatun-beyazlılardan yapılan açıklamada, Bellingham'ın sağ bacağının arka adalesinde sakatlık tespit edildiği bildirildi. İspanyol basını, Bellingham'ın sahalara dönmesinin bir ayı bulacağını iddia etti. Yaşanan bu gelişmenin ardından ise formayı alabilecek isimler netleşti.

ARDA FORMAYI KAPACAK

Marca'da yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Jude Bellingham'ın yokluğunda 2 isim üzerinde duruyor. Milli futbolcu Arda Güler, Bellingham'ın sakatlığı sonrası Madrid ekibinde formayı alabilecek en güçlü aday olarak gösterildi. Arda'nın alternatifi olarak ise Hırvat yıldız Luka Modric belirlendi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jude Bellingham Jude Bellingham Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler Madrid Dünya Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

MEMOLLİ null:

Şimdi. Ya patlayacaksın, ya parlayacaksın. Şans seninle olsun.

Yanıtla0119
Beyhan Bakici:

Modric hi oynatir gene ardayı oynatmaz bu adam

Yanıtla153
Alper Demir:

Rüştü’nün Engin’den kaleyi devralmasını anımsattı bu durum bana. Zor ama dünya futbolunda 15 yıla damga vurmanın dönüm noktası olabilir.

Yanıtla054
Emrah Emir:

Haydi Arda, kalbimiz seninle koçum

Yanıtla234
Quaresma Kartal:

Allah yar ve yardimcin olsun Göster sunlara kim oldugunu be oglum

Yanıtla032
Turgut Aydoğdu:

modric varken ardayı oynatmaz bence

Yanıtla516
Ütopik Yorumcu:

modrici oynatır ardayı asla oynatmaz

Yanıtla610
Firat Tas:

En sonunda çöp edecekler bu çoçuğu bekleyip göreceğiz

Yanıtla27
Tayfur null:

modric varken mümkün değil

Yanıtla07
Baba Can:

Real den kaçması lazım burda ona fazla yer vermezler nokta

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title