Haberler

Arda Güler sevgilisiyle Bodrum'da sezonun stresini attı! Görenler telefonuna sarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid ve A Milli Takım'ın yıldız ismi Arda Güler, sevgilisi Duru Nayman ile tatil için Bodrum'u tercih etti. Hem futbol hem de voleybol yeteneği ile dikkat çeken Arda Güler, plaj voleybolu oynarken görüntülendi ve görenler hayranlıkla izledi. İkili, tatillerinden paylaştıkları karelerle sosyal medyada yüz binlerce beğeni alıyor.

Real Madrid ve A Milli Takım'ın yıldız ismi Arda Güler, tatil için Bodrum'u tercih etti. Arda Güler ve sevgilisi Duru Nayman, arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynarken görüntülendi. O anlar gündem oldu.

TATİL İÇİN BODRUM'U SEÇTİ

EURO 2024 sonrası tatil için Bodrum'u seçen yıldız futbolcunun voleybol oynadığı anlarda yüzlerce seyirci tarafından hayranlıkla izlenmesi de çok konuşuldu.

SEVGİLİSİ VOLEYBOLCU

Uzun süredir Arda ile sevgili olduğu bilinen Duru Nayman kariyerine voleybolcu olarak devam ediyor. Arda Güler ve sevgilisi Duru Nayman'ın paylaştığı kareler yüz binlerce beğeni alıyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Real Madrid Real Madrid Milli Takım Duru Nayman Arda Güler Arda Güler Voleybol Voleybol Magazin Futbol Bodrum Bodrum Tatil Tatil Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Serkan Wash:

Arda tatilde sahada ayakta durmayı öğren bence. Rakip futbolcu hafif dokunsa yere düşüyorsun. Fizik gücün sıfır. Futbolcu dediğin en başta sahada ayaklarını yere saglam basmalı güçlü olmalı. Ondan sonra teknik asis şut çekme gol atma işleri gelir. Fizik gücün 7 yaşındaki çocuk gibi. Bu yüzden Real Madrid de kadroya giremiyorsun.

Yanıtla12887
GENCOLAR null:

bu yorumu yaptığına göre senin durum harka olmalı hangi takımdasın muhtemelen parisin ortasahasında oynuyorsundur

3484
Serkan Wash:

genco futboldan anlamak için futbolcu olmaya gerek yok. o zaman dünyada futbolculardan hariç kimse futboldan anlamıyor. ardada güç sıfır. hafif dokansan sahada ardaya anında yere düşüyor buda top kaybı oluyor takımı geriletiyor.

3942
Vll. Murat:

kudur knk

1718
NEFER OGLU:

çekememezlik bu olsa gerek. hırt

1122
Arda Gul:

Arda , kenan , calhanoglu bunlar olmasaydı Turkiye final oynardı .

95
Tamer Ozsan:

kesinlikle haklısın. Arda ve Kenan in akşama kadar Ferdi Kadıoğlu nün videolarını seyretmesi lazım.

014
DODOK DODOK:

Bu işe aşk meşk bulaştıysa, uzun sürmez; emsalleri gibi unutulur giderler...

Yanıtla1340
Sebahattin Yakar:

bununda dr kalktl

Yanıtla512
o. kara:

SEVGILISI DURU NAYMAN VOLEYBOLCU DEGIL BASKETBOLCU IDI SANIRIM DOGRU MUYUM?

Yanıtla310
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title