Haberler

Arda Turan 3 Milyon TL'lik Esnaf Lokantası Açtı

Güncelleme:
Abone Ol

Futbolda kazandığı paralarla iş hayatına ciddi yatırımlar yapan Arda Turan, yakında bir zincir haline getirmeyi planladığı yeni nesil esnaf lokantası açtı.

Barcelona'da forma giyen miilli futbolcu Arda Turan, uzun süredir beklenen restoran projesini sonunda hayata geçirdi.

3 MİLYON LİRALIK LOKANTA

Arşiv adını taşıyan ve 3 milyon liraya mal olan "yeni nesil esnaf lokantası"nda Türk mutfağının önemli lezzetleri yer alacak. Restoranda kullanılan tüm malzemeler, Türkiye'nin pek çok ilinden organik olarak temin edilecek.


INSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU

Yaklaşık 150 kişilik kapasiteye sahip restoranın fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Arda Turan, "Türk mutfağı restoranımız açıldı. Şişli'de sevgi var, muhabbet var. Bekleriz efendim" ifadelerini kullandı. Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, ortakları Cemal Sarıhan ile birlikte açtıkları lokanta ile bizzat ilgileniyor.


YENİ HEDEF AVRUPA

Hürriyet gazetesinin haberine göre; ortağı ve yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile kurduğu lokantayıTürkiye'de zincir haline getirmeyi planlayan Arda Turan'ın ilerleyen dönemlerde Avrupa'da da şube açması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Barcelona Instagram Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Kadir:

Tutturamaz gibi geliyor. Cok maliyetli. Maliyet fiyatlara yansiyinca millet kacar. Bir de kardesi icin acmis. Kardesi yemek yapmayi seviyor mu? Yoneticilik kabiliyeti var mi? Insanin kendisinde cevher oldu mu onu bulur ve guzel bir sekilde isletir. Cevher olmadi mi booooss. . .

Yanıtla11
Mustafa oz:

Bu haber diye yapan iyi ......aile cocugu bunu neresi haber insanlari salak yerini koyuyorsunuz birde hangi tuvalete gitdi diye yazin hergun kafaniza gore takilin cunku lokanta spr la alakali demisiniz cok mantikli ........

Yanıtla01
Tahmina Huseynova:

yorumlari yazanlarin hepsi qisqanc.hardan bilirsiz belke yardim edir.ayrica yardim etmek ucunde parayi coxaltmak gerek.sanki izleri cox yardim sever

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title