Haberler

    Arda Turan, Beşiktaş'a Yeşil Işık Yaktı: Neden Olmasın

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan, "Barcelona serüveni benim için bitti sayılır. Türkiye'de oynamayı çok özledim. Şartlar oluşursa Beşiktaş neden olmasın" dedi.

    Devler Ligi'nde tarih yazarak grup aşamalarını lider olarak tamamlayan Beşiktaş, Süper Lig'de ise beklenenin altında kalmıştı. Sezonun ikinci yarısında bu durumu değiştirip takımın ligde üst üste üçüncü şampiyonluğa ulaşmasını isteyen yönetim, kadroyu güçlendirmek için harekete geçti. Bu doğrultuda birçok ismi gündemine alan Kara Kartal, en büyük bombasını Katalan devi Barcelona'da forma giyen milli yıldız Arda Turan olarak belirlemişti. Yıldız isimle geçen hafta ilk teması Asbaşkan Umut Güner aracılığıyla kuran Kartal, pazarlıklara başlamıştı.

    "GALATASARAY'I KONUŞMAYALIM"

    La Liga'ya devre arası verilmesinin ardından soluğu Türkiye'de alan Arda Turan'ın, geleceğiyle ilgili kararı önceki gün Yeniköy'deki bir balıkçıda yakın arkadaşlarıyla paylaştığı bildirildi. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun, "Barcelona serüveni benim için bitti sayılır. Türkiye'de oynamayı çok özledim. Şartlar oluşursa Beşiktaş neden olmasın" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu sözlerin ardından bir arkadaşının, "Galatasaray'a dönmek istemez misin?" sorusuna ise tecrübeli oyuncunun, "Onların durumu iyi! Galatasaray konusunu konuşmayalım" cevabını verdiği belirtildi.

    BARCELONA DÜNDEN RAZI

    Fanatik'in haberine göre; Siyah-Beyazlılar'ın, yıldız isim için Barcelona'yla menacer Ahmet Bulut aracılığıyla görüşmelere başladığı ve yönetimin satın alma opsiyonlu 1,5 yıllık kiralama formülü üzerinde durduğu belirtildi. Teknik direktör Ernesto Valverde'nin bu sezon forma şansı tanımadığı Arda Turan için Barcelona Yönetimi de kararını vermişti. Katalanlar, Arda için tekliflere açık olduğunu duyurmuştu. Deneyimli oyuncunun geleceğinin bu hafta içerisinde şekillenebileceği öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arda Turan Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (19)

    BEŞİKTAŞLI:

    Gelmesin kardeşim BEŞİKTAŞA istemiyoruz taraftar ardayı istemiyor hiçbi yerde tutunamadı zaten gelip takımın içine edecek galatasaraya gitsin fatih hocasının yanına gitsin şiddetle istemiyoruzzzz

    Yanıtla59
    AYDIN:

    döner dolaşır fenere gider

    Yanıtla76
    TRAK:

    bu popülerken barcada kadroya girerken henüz şımarıklıklarıyla gündeme gelmemişken ben türkiyede sadece GALATASARAY da oynarım dememişmiydi. şimdi GALATASARAY kalitesine çıkamayınca sözünde neden duramıyor acaba 2. emre vakası oluyor. unutmuyoruz emre feneve küfredip sonra ben doğuştan fenevliyim demişti. yazık arda ben seni tüm olanlara rahmen adam sanardım

    Yanıtla110
    haci bayramoglu:

    Ey Arda siz Galatasaeayli degilsiniz siz parayi kim cok verirsa uralisiniz bunuda unutma Galatasarayin ekmegiyle böydun

    Yanıtla56
    AHMET:

    BU SADECE MEDYANIN ARDA İLE FATİH TERİMİ KARŞI KARŞIYA GETİRİP GEREKSİZ REKABETTEN NEMALANMA ÇABASIDIR TÜRK FUTBOLU BÖYLE BASİT VE REZİL HESAPLARIN PEŞİNDEN KOŞTURULMAYA ÇALIŞMASI BİR ON SENE SONRADA NERDE HATA YAPIYOZ ALT YAPI YABANCI SINIRLAMASI GİBİ MİLLİ TAKIM BAŞARISIZLIĞININ ARDINDAN APTAL APTAL SEBEPLERE DAYANDIRILMASI YİNE KAÇINILMAZDIR. BEŞİKTAŞ GİBİ BÜYÜK BİR CAMİA BÖYLE BASİT HESAPLARIN İÇİNE ÇEKİLEMEZ. EN ÇOKDA DEVLET TELEVİZYONU BUNUN PEŞİNE DÜŞMESİ AYRI Bİ ACI ÇOK YAZIK SİZE

    Yanıtla19
    yuh olsun sana arda.:

    Türkiyede sadece Galatasaray da oynarım, başka takım da oynamam diyordun. işte Barselona da 7 alıyorum Galatasaray da 5 milyon Euro alırım diyordun ! öyle dersen taraftar seni istemez zaten. git beşiktaşı da karıştır. . .

    Yanıtla37
    SANANEEEEEE:

    ADAMI KENDİ TARAFTARINIZ İSTEMİYOR ADAM NE YAPSIN

    24
    Adınızı Yazın:

    GALATASARAYI KONUŞMAYALIM DİYOR AMA İSTESELER ANINDA GİDER ŞIMARIK . . .

    Yanıtla18
    geseli:

    Beşiktaş büyük takım. büyük takıma yıldız futbolcu yakışır. Manudan, Cityden, Real madridden, Barcadan tecrübeli yıldızları alın. helal olsun size. Vardarın golcüsünü almayın :))))

    Yanıtla54
    geseli:

    Bu zamana kadar fener hakemler sayesinde beleş puanlar aldı. artık yeter birazda biz yiyelim kaymağını. Ali palabıyıkla Fırat Aydınusun fenere kazandırdığı puanlar 15 oldu

    Yanıtla26
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title