Haberler

Arda Turan, eleştiri yağmuruna tutulan Hakan Çalhanoğlu'na sahip çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım'ın eski kaptanlarından Arda Turan, EURO 2024'te Portekiz'e karşı alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından milli oyunculara destek açıklaması yaptı. Eleştiri oklarının hedefindeki kaptan Hakan Çalhanoğlu'na da sahip çıkan Arda, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ve sen Hakan Çalhanoğlu, Türk milli takım formasını tercih ettiği an benim için en büyük performansını verdin. İyi ki bizim kaptanımızsın!" ifadelerine yer verdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor'un teknik direktörü ve A Milli Takım'ın eski kaptanlarından Arda Turan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda alınan 3-0'lık Portekiz mağlubiyeti sonrası milli oyunculara destek açıklaması yaptı.

"İYİ Kİ BİZİM KAPTANIMIZSIN"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na destekte bulunan ve oyuncularla gurur duyduğunu söyleyen Turan, "Sizi çok seviyorum. Sizinle, hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Amasız, şartsız, sonuna kadar destekliyorum. Muhteşem durumdasınız. Ve sen Hakan Çalhanoğlu, Türk milli takım formasını tercih ettiği an benim için en büyük performansını verdin. İyi ki bizim kaptanımızsın! Yarı finale davet ederseniz orada olmak isterim" ifadelerini kullandı.

Arda Turan, eleştirilerin hedefindeki Hakan Çalhanoğlu'na sahip çıktı

HAKAN ÇALHANOĞLU DA TEŞEKKÜR ETTİ

Hakan Çalhanoğlu da Arda Turan'ın bu destek paylaşımına teşekkür etti. Hakan, paylaşımında "Güzel sözlerin ve desteğin için teşekkürler Arda abi. Tek ihtiyacımız olan da bu, ülkemiz için mücadeleye devam" ifadelerine yer verdi.

Arda Turan, eleştirilerin hedefindeki Hakan Çalhanoğlu'na sahip çıktı


Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Trendyol Süper Lig Hakan Çalhanoğlu Hakan Çalhanoğlu Sosyal Medya Milli Takım Arda Turan Arda Turan Instagram Eyüpspor Portekiz Futbol Medya Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Doğan Akdemir:

lobi birliği birbirlerine desteklerine devam ediyor:)

Yanıtla2935
Zafer yılmaz :

Arda Turan da futbolun yalnızca ayakla degil, beyinle beraber oynandığını çoktan unutmuş. Her zaman diyorum, Yurt dışında top oynayanların hepsi önceligi klupleridir. Milli maçta eform sarfetmezler. Sakatlanma korkusuyla futbol hayatlarının biteceği endişesiyle hareket ederler. Kısacası milli duygunun onlar için önemi yoktur.Bülent Korkmazı bilen bilir.Ruhuyla oynardı.

Yanıtla1621
yüksel akkoyun:

seçil de destek bekliyor.

Yanıtla158
Murat Türedi:

Hakanı en kötü oynadığı maçta bile beğeniyorum yine sahanın en iyisi diyorum futbolda sorumluluk alan topu isteyen toptan kaçmayan adamı severim hata yapar topu kaptırabilir ama o sahada o riski alan ender futbolculardandır sonra futboldan anlamayan herkes onun çok kötü oynadığını düşünür futbol birlikte oynan oyundur 1 kişi çıkacak bütün adamları geçip gol atacak hakandan istenen bu hakan alman milli takımı seçseydi vay bunlar böyle işte sattı türkiyeyi işte derlerdi çünkü bunlar kaosla beslenen tayfa hep olumsuzu arayan grup yazıklar olsun bu çocuğu kamoyunun önüne atan basına da sahip çıkmayan halka da

Yanıtla314
YİĞİT TÜRKALP:

senin desteklemen çok önemli..... sende aynıydın çünkü.hatta bir tık daha kötü....

Yanıtla61
Barış O. B.:

Bozacının şahidi şıracı :)

Yanıtla50
Kralçıplak:

Seçilin iş birlikçisi aslında Bu da ceza evine gitmeli , alışmışlar kolay paraya nüç kaatçı

Yanıtla10
Atilla Akkuş:

söyle şuna arda hayatında bir kerecik olsun menejerini dinlemesin sakatlanacam diye korkmasın kendi gibi oynasın...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title