Haberler

Arda Turan İçin Tek Çıkar Yol, Yaz Döneminde Maçların Oynandığı Bir Lige Transfer Olmak

Güncelleme:
Abone Ol

PFDK tarafından 16 maçla cezalandırılan Arda Turan, yaz döneminde maçların oynandığı bir lige transfer olursa, cezasını bu sürede çekip Ağustos'ta yeniden Avrupa'ya dönebilir.

Süper Ligin 32. haftasında oynanan Başakşehir - Sivasspor maçında, yan hakem Erdinç Sezertam'ı sert şekilde ittiren, bu hareketi nedeniyle gördüğü kırmızı kart sonrasında da orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya da sert tepki gösteren Başakşehirli Arda Turan'a PFDK tarafından tam 16 maçlık ceza verildi.

Alınan karar sonrasında açıklama yapan Başakşehir Kulübü yetkilileri, cezaya itiraz edeceklerini açıkladı. Tahkim Kurulu, eğer Arda'nın cezasında indirime gitmezse, yıldız futbolcu hem bu sezonu hemde gelecek sezonun ilk yarısının büyük bir bölümünü kapatmış olacak. Ayrıca FIFA kuralları gereği, cezası 4 maçın üstünde olduğu için de, FIFA üyesi hangi ülkeye giderse gitsin bu ceza devam edecek.

ARDA TURAN İÇİN TEK ÇIKAR YOL HÜLLE!

Arda Turan; Barcelona'nın transfer yasağı, yaşadığı sakatlıklar ve İspanya'da yeterince kadroya girememesi nedeniyle son dönemde çok maç kaçırdı. Milli futbolcunun bu cezayla birlikte en az yarım sezon daha futbol oynamaması ise, zaten düşüşte olan kariyerine tamiri mümkün olmayan zararlar verebilir. 31 yaşındaki yıldızın, içinde bulunduğu bu zorlu durum karşısında yapabileceği tek şey ise hülle!

Bilindiği gibi Avrupa'nın ve dünyanın pek çok önemli liginde, yazın maçlar oynanmıyor. Ancak Kuzey Avrupa, Amerika ve güney yarım kürede ise futbol tam gaz devam ediyor. Arda da, bu liglerin takımlarından birine kağıt üzerinde bir transfer gerçekleştirerek, yaz döneminde cezasını çekebilir ve Ağustos'ta ister Türkiye'de ister Avrupa'nın herhangi bir takımında kaldığı yerden futbol kariyerine devam edebilir.

İŞTE ARDA TURAN'IN TRANFER OLABİLECEĞİ ÜLKELER

İsveç, Norveç, Finlandiya, İzlanda, Amerika, Brezilya, Çin, Japonya, Güney Kore, Paraguay, Venezuela, Endonezya, Küba, Özbekistan, Singapur, Malezya, Tayland, Kırgızistan, Vietnam, Filipinler, Kamboçya, Turks ve Caicos Adaları, Letonya, Belarus, Litvanya, Avustralya, Yeni Zelanda ve Bhutan. (Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

BAŞAKŞEHİR:

ARDA TAVRINDA HAKLIYDI BAŞAKŞEHİR İKİ YIL BJK İLE ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ YAPTI KASITLI VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE HAKEM KARALARIYLA ŞAMPİYON OLMASINA ENGEL OLUNDU BU SENE GALATASARAYLA YAPTI YİNE BİLİNÇLİ OLARAK ENGELLENDİ ÇOK UZAGA GİTMEYİN GALATASARAYIN ALANYA SPORU NASIL HAKEM KARARLARIYLA YENDİĞİ BELLİ BAŞAKŞEHİRİN NASIL ÖNÜ KESİLDİĞİ BELLİ

Yanıtla75
gs li:

akhisar maçında dişarıdan çevrilen gole ne demeli

01
YAZIKLAR OLSUN:

BUNUN ADI HÜLLE DEĞİL HİLE BENCE BIRAKIN CEZASINI ÇEKSİN KİMSE DURMASIN BU ADAMIN ARKASINDA ARTIK

Yanıtla010
Muhtar:

Bence tek çare hülle değil. Tek çare futbolu bırakması. Hazır giderken emre''yi de götürsün. . .

Yanıtla18
Sebnem Sonter:

Milli takım futbolcusu bu mu? Bu mu örnek olacak? Cehennemin dibindeki futbol takımları yazın da oynuyormuş. Oraya gitsin. Orada 16 maçlık cezasını çeksin. Ve mümkünse hiç geri gelmesin.

Yanıtla07
mtt:

Kim kapısını açacak acep?

Yanıtla15
Rok:

oraya gidincede pislik yapar bu herkese kendini büyük gorur falan survivor a gitsin o

Yanıtla15
MERİTHAN:

GİTSİN KUMDA OYNASIN GS AKILLIK YAPIP GERİ ALMADI YOKSA LİGİ 5. BİTİRİRDİ BUNUDA YERLERE GÖKLERE SIGDIRAMADINIZ YA ANLAM VEREMİYORUM BUNDAN KARGA BİLE OLMAZ

Yanıtla13
Bu adam:

Futbol oynasada oynamiyor

Yanıtla13
canan:

ceza cok agır futbolcuyu dusunmuyorsan takımını dusuneceksin tüppçüü

Yanıtla31
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title