Haberler

Arda Turan'ın Taciz İddialarını Yalanladığı Kavgada Bir Tanık Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci Emrullah Erdinç, katıldığı magazin programında Arda Turan'ın Berkay Şahin'in eşini taciz ettiğini hatta bu konuda bir şahidin de olduğunu söyledi.

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün bir eğlence mekanında kavga etti. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i sözlü olarak taciz ettiği iddia edilen Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Konu hakkında konuşan Kanal D muhabiri Emrullah Erdinç, "Bir tanık Arda'nın taciz ettiğini iddia ediyor." dedi.

"TACİZ KONUSUYLA ALAKALI BİR TANIK VAR"

Arda Turan ve Berkay Şahin'in kavga olayını yakından takip eden Kanal D muhabiri Emrullah Erdinç, bugün TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. Kavga hakkında konuşan Erdinç, "Berkay Şahin'in avukatı delillerini toparlamak için önemli tanıklar bulmuş. Özellikle taciz konusunda bir tanık, Arda'nın taciz ettiğini iddia ediyor." dedi.

Arda Turan'ın Taciz İddialarını Yalanladığı Olayda Bir Tanık Ortaya Çıktı

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Arda tarafından Berkay'ın karısı Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık iddiasından dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, futbolcu şarkıcının burnunu kırmıştı. Kavga sonrası Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (64)

selim:

biz bursa texas grubu olarak ardanın arkasındayız arda adamdır

Yanıtla148
SUADİYELİ:

Siz adam olsanız Amerika''nın adaletten yoksun bir eyaletinin ismine özenmez , Atalarınızın adalet dağıttıkları bir coğrafyanın ismini alırdınız. Cahil adamlar hadi oradan

48
Selim:

bize kim para verirse onun yanındayız suadi kardeş

10
Rusya da adalet var:

Arda Turan halen niye tutklanmıyor anlamadım. Sebebi siyasi durum ve para bu belli. Rusya da taşkınlık yapan 2 futbolcu cezaevinde örnek alınıp arda cezaevine girmeli.

Yanıtla119
ardayı kıskanıyorsunuz:

ardayı kıskanıyorsunuz hepiniz. kesinlikle durum bundan ibaret.

Yanıtla144
SUADİYE:

Evet onun o koca kafasını , İspanya da kimsenin adam yerine koymadığı bir adam oluşunu , cahilliğini, memelketin en nefret edilen sporcularından biri olmasını kıskanıyoruz. . Ama sende bizi kıskanıyorsun sanki muhterem. .

313
arda cezalandırılmalı:

Arda kim haşa peygamber oğlumu, neyini kıskanacaz. Düpe düz suçlu bu belli.

27
HALK:

ARDA TURAN KAFANA SAĞLIK ALLAHIN SOPASI YOK BERKAY MİLLETİN KARILARIYLA AVM KÖŞELERİNDE FİNGİRDERKEN İYİYDİ

Yanıtla79
ihbar:

Halk rumuzlu kişiye suç ve suçluyu övmekten yasal işlem başlatılmalıdır.

06
Ekiz:

Arda basını susturmak için çok çalıştı boşuna mı

Yanıtla213
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title