Haberler

Arhavi'de Yaz Spor Okulları Açıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Arhavi ilçesinde düzenlenen törenle yaz spor okulları açıldı. Kaymakam, Belediye Başkan Vekili ve öğrencilerin katıldığı törende, sporun gençlerin sağlıklı yaşam sürmeleri ve sosyal becerilerini geliştirmeleri için önemli bir araç olduğu vurgulandı.

Artvin'in Arhavi ilçesinde yaz spor okulları törenle açıldı.

Arhavi Spor Salonu'nda organize edilen törene, Kaymakam Burak Çimşir, Belediye Başkan Vekili Zafer Kazancıoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Tanju Özkara ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Çimşir, Arhavi'de sporun ve gençliğin buluşma noktası olan Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz okullarının açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Sporun, gençlerin sağlıklı yaşam sürmelerinin yanı sıra sosyal becerilerini geliştirmeleri ve topluma faydalı bireyler olmaları için de vazgeçilmez bir araç olduğunun altını çizen Çimşir, emeği geçenlere teşekkür etti.

Özkara ise sporun sadece fiziksel sağlığı korumadığını, aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve kendine güven gibi birçok önemli değeri de kazandırdığını vurgulayarak, "Yaz spor okullarımızda, çeşitli branşlarda eğitim alacak olan gençlerimizin başarılarını görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Arhavi Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title