Haberler

Başrolde Kerem ve Abdulkerim var! Milli takım antrenmanına damga vuran görüntü

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman sırasında çekilen görüntülerde, Abdülkerim'in Kerem'i görünce sırtını yaslayışı futbolseverlerden büyük beğeni topladı.

Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele eden Türkiye'nin rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu. Ay-yıldızlı temsilcimiz gruptaki ilk maçına bu akşam Galler deplasmanında çıkıyor.

KEREM'İ GÖRÜNCE HEMEN YASLANDI

Antrenman sırasında çekilen görüntülerde Abdülkerim'in kim diye baktıktan sonra Kerem'i görünce sırtını yaslayışı futbolseverleden büyük beğeni aldı.

Galler ve Türkiye arasında oynanacak UEFA Uluslar B Ligi 4. grup karşılaşması şifresiz olarak ekranlara gelecek. Mücadele TV8,5 ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı Abdülkerim Bardakcı Kerem Aktürkoğlu Milli Takım Türkiye Galler Galler Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Emre null:

milli takım maçlara Kuran tilavetiyle duayla besmele ile başlamalı taraftarlar asla küfürlü konuşmamali stada Dini levhalar asılmali asla alkolu tuketilmemeli bunlar yapılırsa Dünya şampiyonu oluruz basarili oluruz yoksa ağlamaya devam

Yanıtla6644
Ali :

Fakir fukarayı avutma hikayelerine çok benziyor...Şimdiye kadar Müslüman bir ülkenin milli takımını, bir futbol turnuvasında şampiyon olduğunu sen hiç gördün mü?

14
esan kaymakci:

vay arkadas almanya sanki herm mac hatim indirerek çıkıo maclara o yuzden hep basarililar demi

12
MUSTAFA ALİ_5635:

HAYIRSIZLAR....

Yanıtla398
Serra:

Yorulursan yaslan bana. Iste gercek dostluk ve göven budur. Helal size abilerim

Yanıtla534
emrah okatan:

bu nasıl bı haber yaw bende bisiy oldu sandim

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title