Haberler

    Arsenal Maçında Sahada Olacak"

    Abone Ol

    İngiliz basınının iddiasına göre Chelsea, adı yakın zamanda Galatasaray ile de geçen Brezilyalı forvet Alexandre Pato'yu renklerine katmak üzere. Chelsea direktörü Marina Granovskaia'nın oyuncunun menajeriyle görüşmelerde bulunduğu söylenirken, takımdaki oyuncular da 24 Ocak'taki Arsenal maçı öncesinde bu transferin sonuçlanacağını düşünüyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiliz basınının iddiasına göre Chelsea, adı yakın zamanda Galatasaray ile de geçen Brezilyalı forvet Alexandre Pato'yu renklerine katmak üzere. Chelsea direktörü Marina Granovskaia'nın oyuncunun menajeriyle görüşmelerde bulunduğu söylenirken, takımdaki oyuncular da 24 Ocak'taki Arsenal maçı öncesinde bu transferin sonuçlanacağını düşünüyor.

    10 milyon sterline bitebilir

    İngiltere'deki genel düşünce, Emirates Stadı'nda oynanacak Londra derbisinde alınacak kötü bir sonucun Chelsea için ilk 4 hayallerinin sonu olacağı yönünde. Falcao ve Diego Costa'nın sakatlıklarından sonra forvet mevkiinde Loic Remy'den başka futbolcusu kalmayan Chelsea, bu önemli derbi öncesinde Pato transferini 10 milyon sterlin gibi bir rakama bitirmek istiyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Alexandre Pato Galatasaray Chelsea Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title