Haberler

    Arshavin Futbolu Bırakıyor

    Abone Ol

    2009 ile 2012 yılları arasında İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal forması giyen Andrey Arshavin futbolu bırakma eşiğinde.

    2009 ile 2012 yılları arasında İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal forması giyen Andrey Arshavin futbolu bırakma eşiğinde. 2012 yılında Arsenal'dan ayrılarak eski takımı Zenit'e transfer olan Arshavin, son olarak formasını giydiği Kuban Krasnodar takımı tarafından serbest bırakılmıştı. 34 yaşındaki Rus oyuncu,"Eğer bir teklif gelirse, teklifin üzerine düşüneceğim. Ancak bir teklif gelmezse futbolu bırakmak zorunda kalabilirim." açıklamasında bulundu.

    Rusya Premier League ekiplerinden Kuban Krasnodar geçtiğimiz günlerde kulübün resmi sitesinden,"Kuban Krasnodar olarak Andrey Arshavin ile yollarımızı ayırdığımızı duyurmak isteriz. Oyuncuya bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diler ve teşekkür ederiz." açıklamasını yaparak oyuncuyla yollarını ayırdığını duyurmuştu.

    Arsenal formasıyla 144 maça çıkan Andrey Arshavin, Premier League ekibiyle 31 gol 46 asistlik performans sergilemişti.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Krasnodar Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title