Haberler

"Artık istemiyorum" dedi! Jose Mourinho'dan takıma ayar

Güncelleme:
Abone Ol

Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden Fenerbahçe, Göztepe karşısında da son dakikalarda yediği golle ilk puan kaybını yaşadı. Teknik Direktör Jose Mourinho, son dakikalarda yenen gollerin takımı nasıl etkilediğini vurgulayarak, takıma net uyarılarda bulundu. Mourinho, "Daha dikkatli olmalıyız ve bulduğumuz fırsatları gole çevirmeliyiz. Artık kayıp istemiyorum" diyerek, son dakikalarda yenen gollerin takımı nasıl etkilediğini dile getirdi.

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Göztepe karşısında son dakikada yenen golle, ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, takıma uyarılarda bulundu.

TAKIMA AYAR ÇEKTİ

Başarılı antrenör, hafta boyunca öğrencileriyle toplantılar yaparak maçın son düdüğüne kadar konsantrasyonlarını korumaları gerektiğini vurguladı.

"ARTIK İSTEMİYORUM"

Portekizli hoca 2-2 biten Göztepe maçı sonrası ise "Üçüncü golü bulmalıydık. Hem rakiple hem de atmosfer ile mücadele ettik. Daha dikkatli olmalıyız ve bulduğumuz fırsatları gole çevirmeliyiz. Artık kayıp istemiyorum." diyerek, son dakikalarda yenen gollerin takımı nasıl etkilediğini dile getirdi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Murat Celik:

şampiyon Galatasaray

Yanıtla8936
Kadir Yolcu:

Beşiktaş

912
Sebahattin Yakar:

4mac sonra sut

Yanıtla2715
murat berkün:

Doğru söylüyor Adam.Son dakikalarda yenilen Goller nelere mal oldu.Lille maçında ,Göztepe maçında

Yanıtla625
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title