Haberler

Artık saatler kaldı! Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'ye kavuşuyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri nöbeti her an mutlu sonuçlanabilir. Bir süredir ilgilenilen yıldız oyuncu için kulübü Sevilla'nın ikna olmak üzere olduğu duyuruldu. Mourinho'nun çok istediği isimlerin başında gelen Youssef En-Nesyri 48 saat içinde resmi imzayı atabilir.

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, Sevilla ile En-Nesyri transferi için büyük oranda anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, futbolcudan haber bekliyor.

20 MİLYON EURODAN FAZLA

Kanarya'nın Faslı golcü için ödeyeceği rakam bonuslarla birlikte 20 milyon euroyu aşıyor. En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşma imzalamak isteyen Fenerbahçe, oyuncuya teklifini yaptı ve beklemeye geçti. En-Nesyri'nin 48 saat içinde açıklanması bekleniyor.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Youssef En-Nesyri, geçtiğimiz sezon 41 maçta, 20 gol, 3 asistlik performans göstererek göz doldurmuştu.

Artık saatler kaldı! Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'ye kavuşuyor

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Sevilla FC Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Gürsel İşlek:

Bence değmez 20 milyonluk oyuncu değil

Yanıtla1218
ALİ İHSAN EMRE:

Sevilla gibi defansif bir futbol oynayan, maç basına pozisyon üretme sayısı cok düşük bir takımda 20 gol atan adam Fenerbahçe'de 40 gol atar. Ben de önce rakamlara bakıp iş yapmaz demiştim ama Sevillanın birkaç maçını izleyince, bu adamın orda can çekiştiğini gördüm. 10 12 kez topla buluşturabiliyorlar adamı maç boyunca..

333
Mehmet Alper Hakan:

fenerde bu sene defansif oynayacak atak ve tempolu oyun beklemeyin

Yanıtla151
Emre Alemdar:

dzeko nesri cenk maksimin smanski bunlarlami defans yapicak sanırım futbol bilgin yok

01
Emre Alemdar:

çok kaliteli bir oyuncu son vuruşlar ve hava hakimiyeti yüksek gol orabi maç başına çok yüksek gol krali olur Türkiye'de en az 35 40 gol atar Fenerbahçe bu sene açık ara önde gidiyor

Yanıtla07
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title